Teddies komplet bobnov, 4 kosi
8 €

Čudovit komplet za igranje, ki ga bo vesel vsak mali glasbenik. Bobni imajo modern dizajn in razveselijo vsakogar tudi kot darilo. Otroci lahko na zabaven način raziščejo umetniški svet in odkrijejo glasbeni talent v sebi.

Unikatoy Ukulele kitara, 41 cm (25347)
8,90 € 6,10 €

Novo

Plastična kitara s štirimi strunami bo navdušila vse otroke, ki imajo radi glasbo. Z njo otrok lahko razvije svoj glasbeni talent in motorične sposobnosti. Primerna je za vse otroke od 3. leta starosti.

Unikatoy mikrofon s stojalom (25363)
29,90 € 22 €

Novo

Unikatoy mikrofon s stojalom je igrača črno-rdeče barve, ki za delovanje potrebuje 3 AA baterije. Podpira pametni telefon ali MP3, ima pa tudi svoje demo posnete melodije. Višina mikrofona je nastavljiva.

Unikatoy Reševalno vozilo, zvok, 22 cm (25365)
19,90 € 14,30 €

Novo

Unikatoy reševalno vozilo velikosti 22 cm je igrača, ki ima utripajoče luči in oddaja 4 različne zvoke. Za delovanje potrebuje 3 Ag13 1.5 V baterije. Primerno je za fante od 3. leta starosti.

Teddies velik piano, 61 tipk, z mikrofonom
34,40 € 26,80 €

Uživaj v zabavi s tem otroškim sintesajzerjem z mnogo funkcij. Na 61 tipkah zaigrate mnogo skladb, ki jih lahko poudarite z bobni ali s svojim glasom, saj ima piano tudi mikrofon. Vsak bo cenil tudi stojalo, ki drži note, da ne padejo.

Teddies komplet bobnov, 6 kosov
29,10 €

Čudovit komplet za igranje, ki ga bo vesel vsak mali glasbenik. Bobni imajo modern dizajn in razveselijo vsakogar tudi kot darilo. Otroci lahko na zabaven način raziščejo umetniški svet in odkrijejo glasbeni talent v sebi.

Lamps Komplet bobnov
33,90 € 28,20 €

Set bobnov je primeren za bobnarje začetnike. Otroci lahko na zabaven način raziščejo umetniški svet in odkrijejo glasbeni talent v sebi. Bobni pomagajo pri razvoju motoričnih sposobnosti, predvsem pa se nanašajo na smisel za dojemanje glasbe in ritma.

MaDe otroška 4-strunska kitara
20,31 € 17,90 €

Prebudite umetnika v vašem otroku že v zgodnjih letih, zahvaljujoč tej kitari. Zanesljivo se naučite osnov igranja na kitaro in drugih brenkalih. Površina kitare je sestavljena iz impresivne imitacije lesa.

Teddies električni klavir na baterije
77,42 € 71,90 €

Električni klavir je primeren za otroke od 2. leta starosti. Zaradi številnih ritmov in zvokov lahko igrajo tudi bobne ali zvoke oglašanja živali. Klavir je narejen iz visoko kakovostne in zdravju prijazne plastike, ki je odporna na mehanske poškodbe. Ta vrsta instrumenta podpira otroška glasbena občutja, ritem in motorične sposobnosti.

MaDe otroška kitara, lubenica, 54 cm
20,30 € 16,80 €

Otroška kitara v zasnovi lubenice. Zbudi kreativo v sebi že navsezgodaj s to izjemno in nepozabno kitaro. Zanesljivo se nauči osnov igranja na kitaro in na druga brenkala. Izdelano iz plastike.

MaDe otroška kitara, kivi, 54 cm
20,30 € 16,80 €

Otroška kitara v zasnovi kivija. Zbudi kreativo v sebi že navsezgodaj s to izjemno in nepozabno kitaro. Zanesljivo se nauči osnov igranja na kitaro in na druga brenkala. Izdelano iz plastike.