UVI Chair gamerski stol Elegant, črn (UV-CH-ELEGANTV2)

UVI Chair gamerski stol Elegant, črn (UV-CH-ELEGANTV2)

Številka: 1376377
Uvi Chair gamerski stol Elegant črne barve je idealen za uporabo v pisarniškem okolju. Odlikujejo ga preprosta in elegantna oblika, gumijasti koleščki, ki so primerni tako za trde kot mehke podlage, močan kovinski stabilizator s petimi kraki, ki preprečuje nagibanje stola, mehka PU pena, ki je prevlečena s kakovostnim usnjem, in odstranljiva blazina za predel vratu. Celoten opis
349,99 €
280 €
-19%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1376377

Predstavitev

Uvi Chair gamerski stol Elegant, črn

Uvi Chair gamerski stol Elegant črne barve je idealen za uporabo v pisarniškem okolju. Odlikujejo ga preprosta in elegantna oblika, gumijasti koleščki, ki so primerni tako za trde kot mehke podlage, močan kovinski stabilizator s petimi kraki, ki preprečuje nagibanje stola, mehka PU pena, ki je prevlečena s kakovostnim usnjem, in odstranljiva blazina za predel vratu.

Stol sestoji iz kovinskega okvirja, CLASS-4 plinskega vzmetenja, ki poskrbi za lažje nastavljanje višine, boljše ravnotežje in izjemno nosilnost (do 185 kg), ter prilagodljivega naslona za hrbet in roke (od 90 do 180 stopinj).

Z uporabo dotičnega UVI Chair stola je poskrbljeno za pravilno držo med sedenjem in preprečevanje poškodb, ki nastajajo v kasnejših obdobjih vašega življenja.

slika

Tehnične podrobnosti

Barva črna
Material okvirja železo
Nosilnost do 185 kg
Naslonjalo za roke 3D (gor-dol, levo-desno, naprej-nazaj)
Plinska vzmet CLASS-4
Nastavljivo naslonjalo DA (90º–180º)
Višina naslonjala 82 cm
Višina stola 126–133 cm
Širina stola 54 cm

Garancija: 2 leti