Razer Iskur igralni stol (RZ38-02770100-R3G1)

Razer Iskur igralni stol (RZ38-02770100-R3G1)

Številka: 2822886
Odlična cena
Igralni stol Razer Iskur, 4D naslon za roke, z jeklom ojačano ogrodje, zaobljeni robovi, blazina za glavo, kakovostni koleščki velikosti 6 cm. Celoten opis
560 €
499 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 2822886

Predstavitev

Razer Iskur

Razer Iskur je izjemno kakovosten in popolnoma prilagodljiv igralni stol. Oblazinjen je z gosto peno, prevlečeno z vzdržljivim PVC usnjem, ogrodje pa je ojačano z jeklom za odlično robustnost. Iskur s prilagodljivo ledveno blazino, zaobljenimi robovi, nastavljivima naslonoma za roke in zaglavno blazinico zagotavlja idealno podporo med igranjem.


Ergonomska ledvena podpora

Igralni stoli imajo po večini ledvene blazine, ki se med uporabo premikajo ali pa jih sploh ne moremo prilagoditi. Razer Iskur zagotavlja polno ledveno podporo z vgrajeno, popolnoma prilagodljivo ledveno blazino, ki se prilega vaši hrbtenici in zagotavlja idealno držo za odlično udobje.

Večplastno umetno usnje

Razer Iskur je ovit v PVC usnje, ki poleg tega, da odlično izgleda, poskrbi tudi za prijeten občutek pri sedenju in je izjemno vzdržljivo – bolj od standardnega PU usnja. Tako je Iskur primeren za dolge ure uporabe brez pretirane obrabe.

Gosta pena

Za popolno kombinacijo podpore in udobja je Iskur oblazinjen z gosto peno. Ta zagotavlja odlično prileganje vašemu telesu.


Obseg dobave

  • igralni stol Razer Iskur
  • dokumentacija

Tehnične podrobnosti

Nastavljiva ledvena blazina
Nastavljiva podpora za glavo
Materiali PVC usnje, kovina, les, pena
Barve črna, zelena
Nastavljiv kot naslona 139 °
Razred plinske vzmeti 4
Največja obremenitev 130 kg
Priporočena višina 170–190 cm

Garancija: 2 leti