Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Dexxer Baby Monitor IP WIFI otroška varuška z vrtljivo video kamero

Dexxer Baby Monitor IP WIFI otroška varuška z vrtljivo video kamero

Številka: 24335457
Partnerska prodaja
Predstavljamo vam Baby Monitor IP WiFi otroško varuško z vrtljivo video kamero. Ta izdelek je odličen za starše, ki želijomljati svojega otroka, ko spijo ali so v drugem prostoru. Celoten opis
59,99 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

25.7.2024 - 26.7.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja HALOORODJE.SI

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 24335457

Predstavitev

Baby Monitor IP WiFi otroška varuška ima vgrajeno vrtljivo video kamero, ki omogoča spremljanje iz različnih kotov, ter WiFi povezavo, omogoča oddaljen dostop preko pametnega telefona ali tablice. Poleg tega ima otroška varuška tudi funkcijo nočnega vida, ki omogoča spremljanjeudi v temi. Ta izdelek je primeren za vse, ki želijo zagotoviti varnost in spremljanje svojega otroka.

Naša varuška vam bo pomagala  zagotoviti vašemu dojenčku odlično nego,  hkrati pa vam omogočala prosto gibanje po hiši in opravljanje drugih obveznosti. Naprava ima veliko uporabnih funkcij, kot je  nočno snemanje ali dvosmerni domofon . Zahvaljujoč njim ne boste le  preverjali  , kaj se dogaja z vašim otrokom, ampak ga  boste s svojim glasom tudi pomirili .

Naša kamera je opremljena z IR LED diodami, zahvaljujoč katerim je možno  posneti sliko v otroški sobi tudi po temi  (slika v nočnem načinu je črno-bela). Širok vidni kot objektiva  vam bo omogočil nadzor nad skoraj celotno otroško sobo .

Kamera z oddajnikom in sprejemnikom sta opremljena z mikrofoni in zvočniki , zahvaljujoč katerima ne boste le  slišali  , kaj se dogaja v sobi vašega malčka, ampak ga boste po potrebi tudi pomirili  s svojim glasom. Naprava se dobro obnese tudi pri  negi starejših otrok  – komunikacija na daljavo vam bo omogočila posredovanje v sporih ali nevarnih situacijah.

Aplikacija WiFi kamera  ni samo slika v živo iz naprave, ampak tudi  možnost upravljanja leče! Aplikacija omogoča uporabniku premikanje glave snemalne naprave za kar 350° vodoravno in 120° navpično.

Zahvaljujoč edinstveni zasnovi in ​​vrtljivi glavi lahko kamero  namestite kamor koli . Kamero obesite visoko, na nedostopno mesto (1), da z nadzorom pokrijete ves prostor, jo obesite na steno (2), da ne moti domačih ali jo postavite na mizo (3). Priključite ga na vrata USB s kablom, ki je priložen v kompletu – ko je priključen neposredno na napajanje, lahko kamera deluje neprekinjeno  24 ur na dan , dokler jo potrebujete.

Baby Monitor IP WiFi otroška varuška z vrtljivo video kamero je odličen izdelek za starše, ki želijo spremljati svojega otroka, ko spijo ali so v drugem prostoru. Ta izdelek ima vgrajeno vrtljivo video kamero, ki omogoča spremljanje iz različnih kotov, ter WiFi povezavo, ki omogoča oddaljen dostop preko pametnega telefona ali tablice. Poleg tega ima otroška varuška tudi funkcijo nočnega vida, ki omogoča spremljanje tudi v temi. Ta izdelek je primeren za vse, ki želijo zagotoviti varnost in spremljanje svojega otroka ter si zagotoviti mirno spanje.

 1. antena
 2. senzor
 3. objektiv fotoaparata
 4. mikrofon
 5. osnova vrtljive glave
 6. USB priključek
 7. kartica z režo SD
 8. Gumb RESET
 • nočni način snemanja slike
 • senzor gibanja in funkcija sledenja
 • snemanje slike na SD kartico in oddaljeni dostop iz mobilne aplikacije
 • dvosmerna govorna komunikacija
 • daljinsko upravljanje glave kamere
 • brezplačna aplikacija za delovanje
 • Kamera Wi-Fi
 • USB kabel
 • Omrežni adapter
 • Komplet za pritrditev z držalom