Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Lauben Sous Vide Container 12 posoda

Lauben Sous Vide Container 12 posoda

Številka: 2721166
Lauben posoda za Sous Vide s prostornino 12 l je primerna za večino kuhalnikov sous vide na trgu, bolje vzdržuje temperaturo in zmanjša izhlapevanje vode. Celoten opis
39,99 €
36,99 €
-7%
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 2 artikla

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 2721166

Predstavitev

Lauben Sous Vide Container 12

Lauben Sous Vide Container 12 posoda

  • Posoda Lauben Sous Vide je praktičen pripomoček pri kuhanju Sous Vide. Z njeno uporabo vam nikoli ne bo treba dodajati vode v vodno kopel, tudi med večurnim kuhanjem. Torej, če pustite štedilnik sous vide delovati čez noč, ne bo alarmov za nizko stopnjo vode, ki bi vas motili. 
  • Poleg tega, da pokrov preprečuje izhlapevanje vode, pripomore tudi k boljšemu vzdrževanju temperature in preprečevanju toplotnih izgub. V primerjavi s kuhanjem sous videa v klasičnem loncu se bodo vakuumsko pakirane vrečke bolje držale na mestu in ne bodo lebdele nad površino, kar bo pripomoglo k enakomerni obdelavi živil.
  • Posoda in pokrov sta narejena iz ultra močnega polikarbonata, ki izpolnjuje najstrožje varnostne zahteve in je seveda popolnoma neškodljiv za vaše zdravje. Medtem ko se v kovinskem loncu voda zaradi svoje prevodnosti segreva dlje, posoda Lauben Sous Vide ohranja vodo toplo učinkoviteje in potrebuje manj časa, da vodno kopel segreje na želeno temperaturo. Zahvaljujoč visoki stabilnosti uporabljenega materiala se lahko pere v pomivalnem stroju.

Tehnične podrobnosti

Barva črna, prozorna
Prostornina 12 l
Primerno za pomivalni stroj DA
Delovna temperatura -40–100 °C
Mere 320 × 263 × 200 mm

Garancija: 2 leti