Gorenje steklokeramična kuhalna plošča ECT643BX

Gorenje steklokeramična kuhalna plošča ECT643BX

Številka: 1265813
Steklokeramična kuhalna plošča Gorenje ECT643BX s FishZone območjem za lonce ovalnih oblik ima upravljanje na dotik. Ponuja funkcije StayWarm za ohranjanje stalne temperature jedi, Stop&Go funkcijo za prekinitev kuhanja in časovnik. Za varnost skrbijo ChildLock zaklepanje ter prikazovalniki preostale toplote. Celoten opis
359,90 €
Vključno z DDV
249,83 €
-30%
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

28.6. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
30.6. predvidena dostava na dom
 

Številka: 1265813

Predstavitev

Hitro pripravljene jedi – tudi za zamudnike

Steklokeramična kuhalna plošča Gorenje ECT643BX se ponaša s funkcijo FishZone. To razširjeno kuhalno polje je idealno za večje lonce. Zahvaljujoč njegovi ovalni obliki je primerno za pripravo rib, večjega kosa mesa ali enolončnic v ovalnih posodah.

Cenili boste funkcijo StayWarm, ki bo poskrbela, da bodo tudi zamudniki deležni toplega obroka. Funkcija ohranja stalno temperaturo 70 °C, s čimer poskrbi, da jedi ohranijo svoj prvotni okus in temperaturo.
western-digital

Vaš čas je dragocen

Na voljo je funkcija Stop&Go. Ta omogoča, da enostavno prekinete postopek kuhanja, po ponovni aktivaciji pa bo plošča nadaljevala z enakimi nastavitvami kot pred premorom. Tako si lahko kadarkoli vzamete čas za odmor!

Da vam ne bo treba ves čas gledati na uro, so ploščo opremili s časovnikom. Ta omogoča časovno omejitev priprave hrane. Zahvaljujoč delovanju programske ure se bo kuhalna plošča po nastavljenem številu minut samodejno izklopila, na kar vas bo opozoril zvočni signal.
western-digital

Preprosto in varno

ChildLock funkcija zaklepanja aparata poskrbi za varnost otrok. Tudi če ostanejo v kuhinji brez nadzora, ne morejo spreminjati nastavitev na kuhalni plošči.

Prikazovalniki preostale toplote bodo z lučkami opozarjali, katera kuhalna mesta so še vedno topla. Dokler lučke svetijo, se polj ne smete dotikati, lahko pa jih uporabite za ohranjanje temperature jedi ali za taljenje živil.

Popolnoma enostavno uporabo plošče zagotavlja sodobna UseLogic senzorska tehnologija za preprosto upravljanje z dotikom. Senzorji omogočajo upravljanje z vsakim posameznim grelom.
western-digital

Tehnične podrobnosti:

 • moč: 7000 W
 • kuhalna polja: 4 HiLight ogrevalne površine: levo spredaj: Ø dvokrožna 12/21 cm, 0.8/2.2 kW, desno spredaj: Ø 14.5 cm, 1.2 kW, levo zadaj: Ø 14.5 cm, 1.2 kW, desno zadaj: Ø razširjeno 17×26.5 cm, 1.5/2.4 kW
 • upravljanje: na dotik
 • časovnik: da
 • zaščita pred prevretjem: BoilControl, da
 • FishZone: da
 • pokazatelj preostale toplote: da
 • otroška zaščita: da
 • mere: 60 × 5,4 × 52 cm (Š×V×G)
 • mere vgradne odprtine: 56 × 5 × 49 cm (Š×V×G)
 • teža: 7,7 kg

Garancija: 5 let