Einhell akumulatorski ekscentrični brusilnik TE-RS 18 Li-Solo (4462010)

Einhell akumulatorski ekscentrični brusilnik TE-RS 18 Li-Solo (4462010)

Številka: 1081756
Einhell akumulatorski ekscentrični brusilnik TE-RS 18 Li-Solo uporabniku nudi prilagodljivost za delo v gospodinjstvu, delavnici ali garaži. Dobava je brez baterije in polnilnika. Celoten opis
71,39 €
Vključno z DDV
65,07 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1081756

Predstavitev

Einhell TE-RS 18 Li

Elektronska kontrola hitrost omogoča prilagoditev orodja glede na material ali aplikacijo na različnih površinah. Fino brušenje in visoko zmogljivo brušenje lahko dosežemo zahvaljujoč ekscentričnemu konceptu. Za varno in udobno delovanje je TE-RS 18 Li-Solo opremljen z mehko ročico. Micro-Velcro pritrjevanje brusnega papirja zagotavlja, da se papir varno drži za brusno ploščo. Vgrajen je sistem za odstranjevanje prahu, lahko pa priključite tudi zunanjo sesalno napravo. TE-RS 18 Li-Solo je član družine Power X-Change in ne vsebuje baterij in polnilnikov, ki jih je mogoče kupiti ločeno.

Obseg dobave

  • ekscentrični brusilnik TE-RS 18 Li-Solo
  • brusilni list P80
  • baterija in polnilnik nista priložena
western-digital

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilca
  • Tip baterije: 18 V
  • Oscilacijska hitrost: 14.000 – 22.000 min−1
  • Nihajni krog: 2 mm
  • Premer brušenja: 125 mm
  • Premer brusilnega lista: 125 mm
  • Teža: 1,14 kg
Garancija: 2 leti

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo