Alpsko cvetje Slovenije, Vlado Ravnik (mehka, 2010)
19,90 € 13,59 €

Zadnji kos!

In izbor nekaterih drugih gorskih rastlin

V tem edinstvenem priročniku boste prek čudovitih in natančnih akvarelov alpskega cvetja spoznali prek 200 najpogostejših cvetlic naših gora. Knjižica ne sme manjkati v zbirki nobenega ljubitelja gora in cvetja!

Barbara Bajd: Moji prvi morski polži in školjke
14,90 € 13,59 €

Preprost določevalni ključ Knjižica je napisana kot preprost ključ za določanje morskih polžev in školjk, ki omogoča natančno opazovanje in iskanje podrobnosti in razlik med organizmi, ki se razlikujejo po velikosti, obliki, barvi in čudovitih vzorcih.

Barbara Bajd: Moji prvi morski puževi i školjkaši, mehka
10,70 € 9,76 €

Knjižica je napisana kot enostaven priročnik za spoznavanje morskih polžev in školjk, s ciljem razvijanja spretnosti opazovanja in poznavanja razlik med organizmi – po velikosti, obliki, barvi in drugih zanimivih detajlih in vzorcih.

Barbara Bajd: Pleveli Slovenije
17,90 € 16,31 €

Raznovrstnost in ogroženost plevelov Slovenije V knjigi je zbranih in opisanih 45 vrst plevelov (plazeča pirnica, navadni kokalj, njivski osat …).

Jože Pernačič: Kolišča
16,90 € 15,40 €

Vasi sredi jezera

Ljubljana ima dve svetovni znamenitosti. Najstarejše leseno kolo z osjo (5200 let) na svetu in kulturo kolišč, ki so edina na svetu stala sredi jezera in so vpisana v UNESCO-v seznam kulturne dediščine.

Peter Wohlleben: Skrivne mreže narave
19,90 € 18,14 €

Kako drevesa naredijo oblake in deževniki krotijo divje svinje. Nadaljevanje uspešnic Skrivno življenje dreves in Skrivno življenje živali!