Majda Planinšek: Razlaga sanj in govorica številk

Znamka: Naša številka: 783056

Majda Planinšek: Razlaga sanj in govorica številk

Iz velike stare sanjske knjige Velika stara sanjska knjiga je razdeljena na tri knjige, in sicer na Razlago sanj in govorico številk, Horoskop in vedeževanje, ter Kitajski horoskop. Celoten opis

18.14

19,90 € Vključno z DDV
18,14 €

Naša številka: 783056

Predstavitev

Opis artikla

Velika stara sanjska knjiga je razdeljena na tri knjige, in sicer na Razlago sanj in govorico številk, Horoskop in vedeževanje, ter Kitajski horoskop.

Knjiga Razlaga sanj in govorica številk vsebuje razlago sanj v bogato ilustriranem, po abecednem vrstnem redu urejenem geslovniku izpred petdeset in več let. Popolnoma novo je poglavje Govorica številk. To poglavje vam bo pomagalo razložiti številke, ki nastopajo v prvem delu knjige, kjer boste z uporabo razlag številk lahko še bolj natančno spoznali pomen svojih sanj. Razen omenjenih novosti, so vsi izsledki nabrani po slavnem starogrškem „sanjskem pismu“ pisatelja Artemidora, ki je imel na razpolago znanje egipčanskih modrijanov, največjih strokovnjakov na področju razlaganja sanj, in po raznih srednjeveških virih iz starih knjižnic. Vsi ti viri so bili stoletja preizkušani in najboljši so prišli tudi do naših krajev.

Lastnosti knjige:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Sanjska knjiga
  • Zvrst: Osebna rast in duhovnost
  • Vezava: mehka
  • Število strani: 278
  • Dimenzije: 14,5 × 20 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst osebna rast in duhovnost
Vezanje mehka
Leto izdaje 2015
ISBN 9789616125413
Število strani 278