Dr. Marijan Košiček: Človek, imej se rad

Znamka: Naša številka: 1058097

Dr. Marijan Košiček: Človek, imej se rad

Knjiga vas bo pripravila do tega, da boste začeli razmišljati o sebi in svojih vrednotah. Celoten opis

19.9

19,90 €
Zadnji kos!

Naša številka: 1058097

Predstavitev

Opis artikla

O knjigi

Zakaj je tako pomembno imeti se rad in kaj to pomeni? Že 3. ponatis knjige! Vprašati sebe iskreno, odkrito, kaj pravzaprav potrebujem v življenju in kakšne vrednote me bodo res zadovoljile. Tega se človek pogosto ne sprašuje. Oziroma ima za vrednoto nekaj kar to ni.

Ta knjiga lahko marsikomu pomaga, da začne razmišljati o sebi. Veliko je namreč ljudi, ki živijo po določeni modi, konvenciji, modelu, po naravi pa so drugačni. Ker njihovi prijatelji, sosedje, starši, partnerji živijo na določen način, so prepričani, da morajo tudi oni. Ni res. Človek mora živeti po svoje ne glede na to, ali je to komu všeč ali ne. To je bistveno. Treba je najti sebe. Končno si tega niso izmislili v 20. stoletju. Že Konfucij je pred 2.500 leti rekel: „BODI TO, KAR SI“.

western-digital

O avtorju

Specialist psihiater prim. dr. Košiček je v svoji dolgoletni praksi in bogati zdravniški svetovalni praksi pomagal reševati težave številnim posameznikom, partnerjem in družinam še posebej pri njihovih čustvenih zadregah in zapletih v medsebojnih odnosih. Prav te izkušnje je strnil v enaindvajset poglavij, ki so kot stopnice na strmi poti spoznavanja osebne sreče in zadovljstva. Ta pot ni ne lahka in ne hitra.

western-digital

Lastnosti:

  • Jezik: slovenski
  • Založnik: Didakta
  • Zvrst: osebna rast in duhovnost
  • Vezava: trda
  • Število strani: 222
  • Dimenzije: 20,5 × 14,5 cm

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zvrst osebna rast in duhovnost
Založnik Didakta
Vezanje trda
Leto izdaje 2017
ISBN 9789616214377
Število strani 222