Igroljub družabna igra Lost Cities – Dvoboj (2020)

Igroljub družabna igra Lost Cities – Dvoboj (2020)

Številka: 2874106
Izgubljena mesta (po novem Lost Cities Dvoboj) je napeta in hitra igra s kartami za dva igralca. V njej potrebujete malo sreče, v danem trenutku pa se morate pravilno odločiti. Je preprosta in naravnost odlična, zato jo lahko brez hudega razmišljanja igrajo otroci od druge triade naprej. Zanimiva je tudi izkušenim mačkom, ki se je lotevajo taktično in premišljeno. Celoten opis
18,49 €
13,58 €
-26%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 3 artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
17.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2874106

Predstavitev

Igroljub družabna igra Lost Cities – Dvoboj (2020)


Izgubljena mesta (po novem Lost Cities – Dvoboj) je napeta in hitra igra s kartami za dva igralca. V njej potrebujete malo sreče, v danem trenutku pa se morate pravilno odločiti. Je preprosta in naravnost odlična, zato jo lahko brez hudega razmišljanja igrajo otroci od druge triade naprej. Zanimiva je tudi izkušenim mačkom, ki se je lotevajo taktično in premišljeno. 

Ste na raziskovalni odpravi, ki se podaja v neznane skrivnostne kraje: Himalajo, deževni pragozd, puščavo, vulkane in globine oceana. S kartami sestavljate poti, po katerih bo odprava potovala v oddaljene dežele in prinesla kar največ slave. Najbolj pogumni lahko na izid svoje odprave tudi stavijo s posebnimi kartami, ki povišajo število točk. Se sliši težko? Vse, kar morate storiti je, da zbirate in odlagate karte v 5 različnih barvah čim bolj po vrsti od 0 proti 10. Razpolagate z osmimi kartami. Težko je zapolniti vseh 5 barv in točkovno ostati na pozitivni nuli, ki se v tej igri začne pri 20. Poleg tega imate možnost, da karto odstavite, če je ne potrebujete, vendar s tem mnogokrat pomagate zmagati soigralcu, saj jo lahko vzame.

Nadvse priljubljena zimzelena uspešnica je pri nas doživela že četrti ponatis in novo preobleko ter seveda vsebuje slovenska pravila, sicer pa je igra neodvisna od jezika.

VSEBINA: dvostranska igralna plošča, 54 velikih kart odprave, 18 velikih stavnih kart, slovenska pravila (+hr.).

OPOZORILO: Igra ni primerna za otroke, mlajše od treh let.

  Igroljub družabna igra Lost Cities – Dvoboj (2020)

Lastnosti:

Število igralcev 2
Primerno za 8 + let