Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Einhell akumulatorski čistilnik za trde podlage CLEANEXXO Solo (3437110)

Einhell akumulatorski čistilnik za trde podlage CLEANEXXO Solo (3437110)

Številka: 43157652
Novo
Akumulatorski čistilec trdih površin Einhell CLEANEXXO je brezžični pomočnik, ki v kombinaciji s sistemom zamenljivih baterij omogoča neomejeno čiščenje. Z ročnim upravljanjem dovoda vode ter standardnim in BOOST načinom delovanja učinkovito odstrani umazanijo in madeže. Celoten opis
169,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Pri dobavitelju

10.5.2024 predviden osebni prevzem
 
14.5.2024 predvidena dostava na dom
 
Številka: 43157652

Predstavitev

Einhell CLEANEXXO

Akumulatorski čistilec trdih površin Einhell CLEANEXXO je hitra rešitev za čiščenje doma, odlično dopolnilo k sesalniku. Kot del družine Power X-Change omogoča kombiniranje z vsemi baterijami in polnilci iz sistema, kar zagotavlja neomejen čas brezžičnega delovanja. Uporabnik lahko neposredno na ročaju upravlja dovod vode ter izbira med standardnim in BOOST načinom delovanja, ki vplivata na hitrost vrtenja valjčka. Čistilec učinkovito odstrani tako normalno umazanijo kot tudi trdovratne madeže. 

V načinu BOOST se s pritiskom na stikalo poveča tudi količina vode. Voda iz rezervoarja za svežo vodo navlaži krtačo za čiščenje tal, nato pa se s posebnim mehanizmom reabsorbira in zbira v rezervoarju za umazano vodo. Zložljivo držalo za baterije in tanka zasnova omogočata enostaven dostop do vogalov in ozkih prostorov. CLEANEXXO je opremljen z ergonomskim ročajem z mehkim oprijemom ter konstantno delovno funkcijo. Čistilec je enostaven za prenašanje zahvaljujoč integriranemu nosilnemu ročaju. Krtačni valj je primeren za različne talne obloge in se lahko zamenja brez orodja, pralen je tudi v pralnem stroju. S samočistilno funkcijo in čistilnimi rebri na parkirni postaji je čiščenje valjčka preprosto. Obseg dobave ne zajema baterije in polnilca.

Einhell CLEANEXXO

OPOMBA: Baterija in polnilnik nista priložena.


Tehnične podrobnosti

Združljive baterije PXC: Vse
Napetost motorja: 18 V
Kapaciteta rezervoarja za svežo vodo: 400 ml
Prostornina rezervoarja za odpadno vodo: 300 ml
Krtačni valj delovne širine: 290 mm

Garancija: 2 leti