Zakaj izbrati dostavno službo DPD?

1. Vaš paket pri vas že naslednji dan

Če je artikel na zalogi v našem centralnem skladišču, vam DPD dostavi paket že naslednji delovni dan.

2. Zavarovanje DPD paketov

Vsi DPD paketi so avtomatično zavarovani do vsote 520 € na paket. Za to Vam ni potrebno skrbeti.

3. Obveščanje in dostava

O predvideni dostavi boste obveščeni s SMS sporočilom ali elektronsko pošto en dan vnaprej.

  • Če vas pri prvi dostavi ni doma, vam DPD poskusi dostaviti paket še v nadaljnjih dveh poskusih. Po želji se lahko za najprimernejši rok dostave z dostavno službo dogovorite po telefonu. Določili boste eno urni časovni okvir dostave. Na dogovorjeni dan dostave pa boste prejeli še dodatno SMS sporočilo. Tako lahko preprosto načrtujete in nadzirate prevzem vašega mimovrste=) paketa.
  • Z dostavno službo DPD se lahko dogovorite, da vam mimovrste=) paket dostavi kar v službo ali na katero drugo lokacijo, kjer se boste v dogovorjenem terminu nahajali.

4. Obravnava poškodovanih pošiljk

Če ugotovite, da je vaš artikel ali fizična pošiljka poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, lahko vložite postopek odškodnine. Škodo je potrebno prijaviti v roku 7 koledarskih dni od datuma prejema paketa na e-naslov info@mimovrste.com ali po telefonu na številko 04 586 11 600. Ob prijavi škode bomo potrebovali tudi fotografije paketa, (notranje) embalaže, poškodovani artikel, DPD nalepke in pa opis poškodbe. Z našim referentom pa se lahko dogovorite tudi za prevzem poškodovanega paketa na vašem naslovu.