• Barva
    rjava
    ×
Hauck Swift X Single Deluxe Canopy strešica za voziček, Leo

Hauck Swift X Single Deluxe Canopy strešica za voziček

30 Kč
27 Kč

Dizajnerska strešica Single Deluxe Canopy znamke Hauck je kompatibilna z vozičkom Swift X. Moderna barva zasnova vam omogoča spreminjanje videza vašega vozička po vaših željah. Zaščita pred soncem in ventilacijska mreža vašemu otroku nudi maksimalno zaščito in udobje med vožnjo z vozičkom.

Dostava Mimovrste
-40%
Emitex LUXURY rokavica za otroški voziček, rjava
14x

Emitex LUXURY rokavica za otroški voziček

13 Kč
8 Kč

Rokavica je praktičen dodatek vozičku, ki ščiti vaše roke pred mrazom, vetrom in dežjem. Rokavice so izdelane iz visoko kakovostnega vodoodpornega materiala s toplim udobjem za roke. Na zgornjem delu je rokav z modno obdelavo.

Dostava Mimovrste
Floo For Baby Floo For Baby Egg rokavice za voziček, rjave
6x

Floo For Baby Floo For Baby Egg rokavice za voziček

24 Kč
22 Kč

Rokavice Floo For Baby Egg ščitijo vaše roke pred mrazom, vetrom, snegom ali dežjem. Izdelane so iz vodoodpornega materiala z notranjo toplo podlogo iz flisa, tako da so primerne tudi za zelo mrzlo vreme. Rokavice so zelo univerzalne, lahko jih pritrdite na večino vozičkov, tudi za golf, v njih pa je dovolj prostora tudi za očetove roke.

Dostava Mimovrste
Emitex Moby univerzalna podloga, rjava
3x

Emitex Moby univerzalna podloga

14 Kč
14 Kč

Univerzalna podloga znamke Emitex služi za zaščito ne le izvirnega oblazinjenja avtosedeža in vozička, temveč tudi za zaščito stolčkov za hranjenje. Zaradi premišljene zasnove je kompatibilna s 5-točkovnimi pasovi. Podloga je obojestranska, kar vam omogoča uporabo, tudi če jo umažete.

Več informacij
Dostava Mimovrste