Corohook ročka, S/M

Corohook ročka, S/M

Številka: 2428024
Corohook je inovativno orodje, ki vam pomaga v spopadu z vsakodnevnimi opravili brez neposrednega stika. Odličen je za varnejše nakupovanje, plačevanje, obisk javnih ustanov, odpiranje vrat, uporabo javnih stranišč, itd. Primeren je za ljudi z manjšimi dlanmi. Celoten opis
8,90 €
Vključno z DDV
6,76 €
-24%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
27.9. predvidena dostava na dom
 

Številka: 2428024

Predstavitev


Boljša prihodnost je v vaših rokah

Corohook je inovativen izdelek, ki je bil zasnovan posebej za trenutne izredne razmere. Njegov namen je olajšati življenje v mestih. Je nepogrešljiv pripomoček pri vsakodnevnih opravilih, ki zadevajo obiske javnih ustanov, bank, javnih sanitarij, nakupovanje, itd. Corohook ni samo orodje, ki vam omogoča, da se ne dotikate različnih vrst površin, ampak služi tudi kot opomnik, da se pri vsakodnevnih opravilih izogibate nepotrebnim stikom.


Rešitev za varno odpiranje vrat

V povprečju človek dnevno odpre več kot 30 vrat. S Corohookom lahko vrata odprete, ne da bi se pri tem dotaknili kljuke.

Corohook

Bankomat – brez neposrednega stika

Izogibajte se gneči v bankah in dvigujte gotovino ali plačujte položnice, ne da bi se dotaknili zaslona in tipkovnice bankomatov.

Corohook

Neomejene možnosti

Corohook je izjemno priročen v dvigalih in javnih sanitarijah: pri splakovanju, uporabi avtomatov za milo, odpiranju kopalniške pipe itd., pri plačilu parkirnih vozovnic, pri uporabi samopostrežnih avtomatov in še veliko več,…

Corohook

Odgovorno nakupovanje

Uporabite Corohook za nakupovalne košare in vozičke. Uporabite ga lahko tudi za vnos PIN kode na POS terminalih – za varno plačevanje brez enega samega dotika.

Corohook

PROIZVODNJA IN VZDRŽEVANJE

Izdelano v Sloveniji (EU) z uporabo napredne tehnologije in postopkov rezanja ter poliranja končnega izdelka. Corohook je izdelan iz najkakovostnejših materialov za povečanje vzdržljivosti pri uporabi izdelka. Je enostaven za čiščenje in odporen na različna čistilna sredstva. Z vsakim nakupom prispevate en Corohook osebi, ki si ga sama ne more privoščiti oziroma osebi, ki ga nujno potrebuje. Skupaj smo močnejši!


Tehnične podrobnosti

Barva bela
Velikost S/M
Dolžina 150 mm