Primaterra Vrtni tunel WHITE LETTO STANDART 800x120x85 cm

Primaterra Vrtni tunel WHITE LETTO STANDART 800x120x85 cm

Številka: 22770004
Partnerska prodaja
Vrtni tunel LETTO STANDART podjetja Primaterra odlično ščiti vaše rastline. Poleti pred žgočim soncem in sušo. Jeseni pred močnimi vetrovi, dežjem in listjem. Zgodaj spomladi ščiti pred nočno zmrzaljo do –5 °C. Predor dobro ščiti pred škodljivci, pticami in žuželkami. Celoten opis
39,80 €
Partner: DAS Handel

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja DAS Handel

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 22770004

Predstavitev

Predor odlično ščiti vaše rastline. Poleti pred žgočim soncem in sušo. Jeseni pred močnimi vetrovi, dežjem in listjem. Zgodaj spomladi ščiti pred nočno zmrzaljo do –5 °C. Predor dobro ščiti pred škodljivci, pticami in žuželkami. Zaradi sodobnih polimernih materialov je predor lahek, kompakten in pripravljen za hitro uporabo. Temelji niso potrebni, cevi se v tla pritrdijo z 20 cm dolgimi čepi. Orodja niso potrebna!

Vrtni tunel Primaterra LETTO STANDART ščiti pred mrazom in varuje vaše rastline. Material ima porozno strukturo z rahlim uhajanjem vode in zraka, kar ustvarja idealno mikroklimo. Komplet vključuje potrebne pritrdilne elemente. Samo razpakirati in namestiti ga morate. Material je všit v loke, da se prepreči premikanje. Za zalivanje preprosto izvlecite zaponko na obloku. Rastline bodo zaščitene pred neposredno sončno svetlobo in močnimi vetrovi. S prekrivanjem rastlin z vseh strani jih zaščitite pred različnimi škodljivci, žuželkami in pticami. V zasneženih vremenskih razmerah ga ni priporočljivo uporabljati! Debelina stene profila je 2 mm. Netkana tkanina je na cev pritrjena s posebno dvojno sponko iz HDPE-plastike s premerom 20 mm.

Glavne prednosti:

Močna, trpežna in lahka konstrukcija z enostavno namestitvijo.

Plastični cevni loki so izdelani le iz visokokakovostnih sodobnih materialov – trdega in trpežnega HDPE, ki je odporen proti vetru, se zlahka upogiba in se ne zlomi.

Predor je prevlečen z materialom SUF-42, ki je dobro uveljavljen v kmetijstvu. SUF-42 je netkani material, ki vsebuje UV-stabilizator, ki omogoča večjo obstojnost materiala.

Življenjska doba več rastnih sezon. Material SUF-42 ima porozno strukturo, je vodoodporen in ne ovira pretoka zraka.

Za razliko od polietilenske folije na foliji ščiti rastline pred močnimi temperaturnimi nihanji.

BASIC:

Material: netkani material SUF // cev HDPE // ukrivljena oblika

Dimenzije:

Širina: 60–120 cm

Dolžina: 800 cm

Višina: 85 cm

Teža: 2,9 kg