BABY born interaktivna dudka
10,35 € 8,10 €

BABY born ima izjemno rad svojo dudko. Dudka ji pomaga zaspati, izboljša njeno razpoloženje in odganja dolgčas. Ko BABY born položi dudko v usta, ta prične utripati. Glede na vaše razpoloženje lahko na dudki zamenjate sijočo rožo, srce ali zvezdico.

BABY born Kolo s košaro
42,27 € 36,60 €

BABY born se rada vozi s kolesom. Prefinjen dizajn koles je vse mogoče, vendar ni dolgočasen. Bela lakirana podlaga, mentol je poudaril najpomembnejše dele, cvetlični vzorec in roza sredinsko kolo. Dekorativne resice na balanci v vetru veselo plapolajo in modra lučka Teddy Bear utripa, tako da lahko vsi vidijo BABY born-a

Baby Annabell dudka "Sladke sanje"
10,35 € 8,30 €

Sladke sanje Baby Annabell! S tem čudovitim naprsnikom za dojenčke Annabell zaspi v trenutku. Ko položiš dudko Baby Annabell v usta, zasnova v obliki lune zasveti in igra uspavanko. Tudi ovce so videti utrujene in poslušajo uspavanko z zaprtimi očmi. Lahko noč!

BABY born Interaktivna steklenička in čajna žlička
11,57 € 8,20 €

BABY born steklenička je zelo priročna pri hranjenju mleka. Ko pa se odpravite na potovanje, je po nepotrebnem težko vzeti s seboj celoten jedilni pribor. Praktična rešitev je ta roza steklenica s sesalnim zvokom in integrirano žlico. Ima tudi nastavek kot običajna steklenica, da lahko BABY born iz njega pije vodo. In zdaj prihaja vrhunec! Nastavek za žlico: luknja v tej priponki kašo spusti po žlici, da lahko Baby borni udobno jedo. Mmm to je dobro!