Lamps Gloria Športni avto
14,80 € 12 €

Zadnji kos!

Ta avto bo odličen dodatek za vsako hiško za punčke. Dimenzije avta so približno 29 × 18 × 15 cm. S tem avtomobilom se lahko podaš na dolgo vožnjo ali na izlet.

BABY born Butik Deluxe Nevesta, 43 cm-34%
31,10 € 20,30 €

Odlična cena

Originalna oblekica za lutko BABY born. BABY born je zaljubljena. Zaljubljena v jagodni sladoled, taborni ogenj, barvne sponke in še v … tega nam še ni zaupala. Toda izvemo kmalu. Na njen veliki dan, poročni dan njene lutkaste poroke, nosi čudovito belo obleko s puhastim podkrilom in luštnim potiskom vrtnic.

Lamps Gloria velik športni avto
14,80 € 12,10 €

Ta beli avto je primeren za lutke v velikosti barbik. Velikost avta je 32 × 19 × 18 cm. Avto se vozi sam, ko pritisnemo na stikalo mu svetijo sprednje luči. Ta džip bo odličen dodatek za lutke.

BABY born pletena oblačila
14,27 € 10,20 €

Eno oko tukaj, eno oko tam … večina ne pusti! In na koncu boste imeli čudovito pleteno obleko. BABY born bo videti izjemno prisrčno. Na puloverju ima celo dve majhni ptici. Skoraj tako izgleda, kot da pletejo igle za pletenje od kljuna do kljuna in izmenjajo najnovejše nasvete za pletenje. Rezultat je simpatično spleteno oblačilo. Vključena so tudi bele gamaše, ki poudarjajo barvne črte na spodnjem delu puloverja.

Baby Annabell dudka "Sladke sanje"
10,35 € 8,30 €

Sladke sanje Baby Annabell! S tem čudovitim naprsnikom za dojenčke Annabell zaspi v trenutku. Ko položiš dudko Baby Annabell v usta, zasnova v obliki lune zasveti in igra uspavanko. Tudi ovce so videti utrujene in poslušajo uspavanko z zaprtimi očmi. Lahko noč!