BABY born jeans komplet oblačil
19,99 € 16 €

Zadnji kos!

Z izbiro kavbojk res nemorete zgrešiti. So udobne in trajne ter primerne za vsako priložnost. V hladnejših dneh se BABY rad obleče v kavbojke s prišito rutko, roza kapo in udobne zelene superge.

Hauck stolček za hranjenje Baby Alive, igrača
31,22 € 25,70 €

Zadnji kos!

Praktičen visok stol za hranjenje, v velikosti 43 cm, je preprost, lahek in vzdržljiv. Višino sedeža je mogoče nastaviti točno tako, da ustreza vašim najmlajšim za igranje.

Bayer Chic kengurujček za lutke
8,30 €

Zadnji kos!

Kengurujček za lutke bo razveselil vse punce, ki želijo posnemati svoje matere. Sedaj lahko svoje punčke nosite seboj med nakupovanjem ali hojo brez voziček. Primeren za prenašanje lutk v velikosti do 55 cm.

Hauck set za dojenčka Hello Kitty
43,73 € 36,70 €

Zadnji kos!

Set za dojenčka, v velikosti do 43 cm, vsebuje otroški stol in nosilec. Je idealen za vse najmlajše otroke, ki želijo svoje punčke razvajati v maksimalnem udobju.

Hauck Baby Alive otroški avto sedež za punčke-26%
18,79 € 13,80 €

Zadnji kos!

Na tem prikupnem otroškem sedežu je lutke mogoče udobno prenašati kamorkoli, lahko pa ga uporabite v avtomobilu. Ima praktične trakove, s katerimi lahko pritrdite lutko, tako da ne bo padla iz sedeža.

BABY born Rojstno dnevni komplet
25,35 € 20,20 €

Vsi vemo, da BABY born zelo ljubi praznovanja. Ni važno, ali ima danes pravi rojstni dan, vedno obstaja razlog za praznovanje. BABY born rad nosi svoje svečane obleke z okrasnimi pentljami in barvnim tiskom. Seveda je vključena tudi torta s svečami.

BABY born oblekica z roza baretko
15,99 € 11,80 €

Modni oblikovalec za BABY born si je zamislil zelo posebno obleko. Predstavlja igrivo in udobno oblekico s kančkom ekstravagance. Zgornji del oblekice ima zabaven in razigran potisk. Komplet vas bo popolnoma prepričal.

Baby Annabell komplet oblek in dodatkov Praznični dan
36,99 € 35,14 €

Odlična cena

Komplet različnih prazničnih oblek in dodatkov za lutko Baby Annabell, s katerimi se boste zabavali na vsakem koraku. Posamezni kosi se lahko poljubno kombinirajo. Komplet je sestavljen it paličk, krila, baletnih in drugih različnih oblek.

BABY born jakna in hlače, roza
12,34 € 10,20 €

V prostem času BABY born potrebuje oblačila, ki so elegantna, udobna in enostavna za kombiniranje. Nikoli ne veš, s katero idejo bi se igral z BABY born naslednjič. Hlače, vključene v ta komplet, so zelo udobne. Barvna jakna je narejena iz svetleče tkanine.