Smoby avto sedež in stol za hranjenje MC&Q 3v1
42,95 € 36,10 €

Zadnji kos!

Avto sedež Maxi-Cosi za lutko. Lahko ga pritrdite na konstrukcijo, s čimer ga spremenite v gugalnico za lutko v velikosti do 42 cm. Zavrtite konstrukcije in dobili boste stol za hranjenje s pultom.

Lamps Glorie Dnevna soba Deluxe
13,52 € 12 €

Zadnji kos!

Gloria dnevna soba Deluxe vključuje plastični kavč, dva naslanjača, mizo s plastičnim okrasi v obliki enoseda ter izjemen šopek z bujnimi cvetovi na mizi, dve nizki mizi, na katerih sta vdelani nočni lučke z višino 12 cm.

Smoby avto sedež za punčke MC&Q
28,49 € 25,30 €

Avto sedež Maxi-Cosi & Quinny za lutke ima plastičen okvir, prevleko iz tkanine in predal za podrobnosti. Lahko se ga namesti na podvozje vozička (ni vključen). Primeren je za lutke v velikosti do 42 cm.

Lamps Glorie Nebesna postelja
12,17 € 10,80 €

Glorie Nebeška postelja je namenjena lutkam, ki potrebujejo prijeten in udoben spanec po napornem dnevu. Plastična postelja ima barvito odejo, vzglavnik in nebeški dizajn. Ob postelji ne smete spregledati 2 nočnih omaric, na katere so pritrjene svetilke. Zavrtite valj, da lučkezasvetijo.

Lamps Glorie Otroška sobica z zibelko
12,29 € 10,80 €

Zadnji kos!

Otroška soba Glorie ima v svojem čudovitem toplem prostoru veliko lepih dodatkov za punčke. Vključuje zibelko z vrtiljakom, odejo in vzglavnikom. Na voljo je tudi izjemno priročna zibelka, stol za hranjenje, omara z okenskim dekorjem in z raznolikimi dodatki za dojenčke.

Lamps Gloria dnevna soba-25%
8,60 € 6,40 €

Odlična cena

Gloria dnevna soba vsebuje plastičen kavč za lutke, 2 plastična stola, plastično mizo z dodatkom -plastičen labod z rožami in 2 plastična tabureta. Kot dodatki so v pakiranju še 4 blazine. Ta dnevna sova preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Glorie Vitrina
8,35 € 7,40 €

Te prozorno-plastično oprema za hišo preprosto ne smete prezreti ob nobeni lutki. Glorie vitrina ima 2 predala in 2 zgornja predelka z vrati. Notranjost omare vsebuje 8 krožnikov, 8 kozarcev, 6 steklenic in skodelice za čajanko.

Lamps Vrtno pohištvo Glorie
7,80 € 4,30 €

Vrtna garnitura je odličen dodatek k hiši vsake lutke. Punčka rada poletje preživlja čas na terasi s prijatelji. Za prijetne trenutke sprostitve lahko kupite pohištveni set s sončnikom. Zasnovan za lutke, visoke 29 cm.

Lamps Gloria klavir
10,10 € 8,30 €

Gloria klavir ima dimenzije 25 × 24 × 16 cm. Priložen je tudi stolček za h klavirju z dimenzijami 11,5 × 7,5 cm. Za okras je dodana tudi roža v cvetličnem loncu, velika 22 cm. Ta rožnat klavir bo krasen dodatek v hiški za lutke.

Lamps Gloria jedilna miza
11,70 € 9,50 €

Zadnji kos!

Gloria jedilna miza vsebuje veliko plastično mizo in 6 stolov (2 z naslonjali za roko). V pakiranju so seveda še pogrinjki: stojalo za sadje, steklenica vina in posoda za hlajenje, 2 svečnika, 12 kozarcev, 6 pogrinjkov in 12 krožnikov s priborom.

Lamps Gloria, jedilinica
5,80 € 4,70 €

Otroški plastični jedilni set za v hišo lutke. Jedilnica Gloria vsebuje plastično jedilno mizo in dodatke. Ne manjkajo niti štiri kompleti jedilnega servisa s krožniki, kozarčki, priborom za lutke in plastični stoli. Celotna višina naslona pri stolu je 16 cm.

Lamps Gloria čas za čaj
8,60 € 6,50 €

Zadnji kos!

Gloria komplet vsebuje mizico z velikostjo 18 × 8 × 15 cm. Okrog mizice sta 2 stola z dimenzijami 10 × 7 × 14 cm in voziček s čajnim serviso. To krasno pohištvo preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Baby Annabell posteljica Sladke sanje
41,99 € 39,89 €

Zadnji kos!

Lahko se jo uporablja kot trendovsko posteljico ali kot gugalnik za punčko Baby Annabell. Vašo punčko lahko položite v posteljico in jo nežno zagugate. Počutila se bo, kot da lebdi na oblakih. Včasih je potrebno nekaj časa več, da lutka zaspi. Ko jo boste zagugali, se bo posteljica še nekaj časa premikala sama.

Baby Annabell bolnišnica-29%
74 € 52,50 €

Zadnji kos!

Izvirni dodatek za punčke. Ojoj, Baby Annabell ima rdeča lica in vroče čelo. Najbolje je, da jo peljemo v bolnišnico, da jo zdravnik pregleda. Bolnišnica je sestavljena v nekaj sekundah. Pripravljena je bolnišnična postelja s posteljnino. Po pregledu lahko bolnišnico zložimo in shranimo, tako da ne zavzame veliko prostora.

Baby Annabell Kopalnica
62,99 € 59,84 €

Zadnji kos!

Odlična kopalnica Baby Annabell je zasnovana kot pravi dom. Z Baby Annabell se igrajte na dvorišču. Hišica se odpre z odpiranjem dveh sprednjih vrat, znotraj pa se nahaja prijetna kopalnica, ki je popolnoma opremljena.

Lamps Glorie Kuhinjski set
8,46 € 7,20 €

Zadnji kos!

Kuhinja Glorie ima majhen pult. Ta roza kuhinjska niša je primerna za vsako punčko. Pečica, ki jo je mogoče odpreti, se prav tako nahaja v tej prijetni kuhinji. Pečica, umivalnik in štedilnik ne delujejo.

Lamps Gloria jedilinica z vitrino in svetilko
13,60 € 11,20 €

Zadnji kos!

Gloria jedilinica vsebuje mizo v velikost 19,5 × 11 × 11 cm s štirimi stoli. Vitrino z dimenzijami 12 × 5 × 25 cm in svetilko. Priloženi so tudi pogrinjki za mizo, krožniki, pribor, kozarci in drugi dodatki.

Lamps Gloria šola
8,60 € 6,70 €

Zadnji kos!

Šola vsebuje 3 stole z mizo, veliko tablo, 3 torbe, papirnate zvezke in teste. Ne manjka niti računalnik s tipkovnico, učiteljska miza in stol. Igraj se šolo z lutkami.

Lamps Gloria hladilnik
9,30 € 7,60 €

Zadnji kos!

Ta hladilnik preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke. Paket vsebuje plastičen hladilnik. V njem so pregrade, police in predali za živila. Dodatki niso priloženi.

Lamps Gloria Kopalnica
15,60 € 12,50 €

Kopalnica Gloria vsebuje toaletno mizico z umivalnikom, kad in wc. Vključeni so tudi dodatki: kozmetika, milo, brisača idr. Ta oprema za kopalnico je v belo-roza barvi in je namenjena hiši za lutke.

Lamps Gloria luksuzna kopalnica za punčke
11,30 € 9,30 €

Zadnji kos!

Gloria luksuzna kopalnica vsebuje toaletno mizico z umivalnikom 18 × 28 cm, banjo z dimenzijami 23 × 8 cm, WC velikosti 15 × 7 cm in druge dodatke. Priloženi so tudi dodatki kot npr. kozmetika in milo. Ta stilska kopalnica z dodatki ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Gloria miza s stoloma
5,80 € 4,60 €

Zadnji kos!

To krasno pohištvo z dodatki preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke. Pakiranje vsebuje mizo in 2 stola. Priložena je tudi torta, svečnik, dva krožnika in dva kozarca.

Lamps Gloria vrtec
12,40 € 10,20 €

Zadnji kos!

Gloria vrtec vsebuje veliko tablo s policama, ki so povezane z umivalnikom. Vsebuje tudi hiško z odpirajočimi vrati, 4 otroške stolčke, otroško mizivo, majhen otroški štedilnik in vlakec s tremi vagoni. Ne manjka niti mnogo otroških dodatkov, igračk in posoda.

Lamps Gloria vrtni set
10,90 € 8,80 €

Zadnji kos!

Gloria vrtni set vsebuje komplet vrtnega pohištva. Na vrtu ne sme manjkati za rumena klop s roza blazinami, mizica, voziček z rožami, košara, zalivalka in drugi dodatki.

Lamps Gloria spalnica
12,40 € 10,20 €

Gloria spalnica vsebuje posteljo z visokim vzglavjem, toaletno mizico in stol. Priložena je tudi posteljnina in dodatki. Ta stilska postelja z dodatki ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Gloria komplet za dojenčka
11,70 € 9,50 €

Gloria komplet za dojenčka vsebuje otroški predalnik z izvlečnim predalom, otroško posteljico z nebom, otroški ležalnik, gugalni stol, otroške igrače, potrebščine za dojenčka, slika dojenčka in dojenček.

Lamps Gloria dnevni kotiček
10,10 € 8,30 €

Ta dnevni kotiček z dodatki ne sme manjkati v nobeni sobi za lutke. Gloria dnevni kotiček vsebuje plastičen stol, podlogo za noge, dnevno steno z vrati, kotno omarico s televizorjem z anteno, video, hi-fi set z zvočniki.

Lamps Gloria kopalnica
9,30 € 7,70 €

Gloria kopalnica vsebuje plastično kad, plastičen WC in kopalno omarico z zrcalom. Ta stilska kopalnica z dodatki ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Lamps Glorie Set s kaminom
9 € 7,30 €

Glorie set s kaminom je nepogrešljiv dodatek vsake hiše. Po napornem dnevu se lutka najraje sprošča v zibalnem stolu ob dobri knjigoi in poslušanju prasketajočega lesa v kaminu. Zasnovan za lutke, visoke 29 cm.

Lamps Glorie Vrtna zibelka
7,69 € 6,10 €

Glorie Vrtna zibelka je plastična gugalnica za modelske lutke velikosti 28–30 cm. Vrtna zibelka je primeren dodatek hiši lutke.

Lamps Glorie Ko bo mamica
7,80 € 4,40 €

Otroška soba Glorie Ko bo mamica lutka uredila otroško sobo za dojenčka, bo ta komplet prišel prav. Vključeno je vso potrebno pohištvo. Zasnovana za mini lutke.

Lamps Gloria luksuzno pohištvo
10,10 € 8,30 €

Zložljivo pohištvo za punčke Gloria. Vsebuje kavč, mizico, uro, svetilko, telefon in blazino. To krasno pohištvo preprosto ne sme manjkati v nobeni hiši za lutke.

Bayer Chic lesena omara za punčke
80,50 €

Ta velika omara za punčke ne sme manjkati v nobeni dekliški otroški sobi. Omara obsega palico za obešalnike, 3 obešalnike in odstranljivo škatlo.

Lamps Glorie jedilna miza z dodatki
12,17 € 10,80 €

Otroški plastični jedilni set v hišo lutke. Pakiranje vključuje veliko plastično mizo dimenzij 28,5 × 10 × 18 cm, 6 stolov (dva imata naslon za roke) 14,5 × 7 × 5,5 cm. Na mizi bo seveda mogoče zaslediti steklenico vina in hladilni zabojnik, 2 svečnika, kozarce, krožnike, prte, jedilni pribor.