BABY born stol za hranjenje-29%
26,90 € 18,90 €

Zadnji kos!

Dojenčka Baby Born enostavno nahranite tako, da ga postavitev v priročen stolček za hranjenje. Narejen je iz kakovostnega materialov. Preprosto zapenjanje na mizo.

Baby Annabell Snacky stol za hranjenje
42,80 € 35,20 €

Zadnji kos!

Izvirni dodatek za punčke. Baby Annabell že je kašice. Roza stol z naslonom v obliki ovce in mizico nam bo pomagal odkriti okuse Baby Annabell. Kaj bo danes Baby Annabell teknilo?

BABY born Hrana (12 vrečk)
8,47 € 4,40 €

Set 12 vrečk s posebno hrano za lutko BABY born®. Zmešajte jo z vodo po navodilih in vaš najljubši žele za BABY born® je končan! In potem samo opazujte svojo BABY born® kako uživa.

Hauck stolček za hranjenje Baby Alive, igrača
31,22 € 25,70 €

Praktičen visok stol za hranjenje, v velikosti 43 cm, je preprost, lahek in vzdržljiv. Višino sedeža je mogoče nastaviti točno tako, da ustreza vašim najmlajšim za igranje.

Baby Annabell Dober tek komplet
13,60 € 10,40 €

Zadnji kos!

Originalna oblačila in dodatki ** za Baby Annabell. Baby Annabell je ravno prišla na svet in komaj čaka, da ga začne raziskovati. Za raziskovanje pa seveda potrebuje udobna oblačila. Pajac Baby Annabell z zlatim napisom „Hello World“ se čudovito ujema z roza čepico z malo pentljo in s škornji s potiskom srčkov. Priljubljena **ovčka Baby Annabell zvedavo gleda s slinčka in verižice z obeskom z ovčko. Ko je Baby Annabell treba umiriti, jo pomiri duda v obliki srca.

Baby Annabell stol za hranjenje
26,99 € 25,64 €

Odlična cena

Kljub temu, da se Baby Annabell hrani še preko flaške, si vseeno želi sedeti ob mizi pri obrokih. Zahvaljujoč enostavnemu pripenjanju jo boste zlahka pritrdili na vsako mizo.

Hauck Snacky jedilni stol
20,71 € 17 €

Otroški jedilni stol Snacky je moderni visoki stol primeren za punčke do velikosti 43 cm. Priročen pladenj z drsnimi palicami za igrače in kroglice, kratki zaklepi zagotavljajo prostor za posodo. Visok stolček Snacky je atrakcija v vsaki otroški sobi.

Bayer Chic sedež za mizo
15,75 €

Zadnji kos!

Sedež za mizo je primeren za lutke v velikosti do 60 cm. Sedež je primeren za vse običajne mize. Sedež je enostavno zložljiv za transport ali skladiščenje. Sedež ima na koncih oprijemal plastične prevleke, da ne bi poškodovali mize.

DeCuevas jedilni stol za lutke z dodatki Maria 2018
34,92 € 26,30 €

Zadnji kos!

Zložljiv jedilni stol z dodatki Maria 2018 je idealen pomočnik za hranjenje vaše najljubše lutke. Vključen je tudi plastični jedilni komplet: sedežni del, oprijemalnik ter prehrambeni pripomočki.

DeCuevas počivalnik za lutke Martin
27,40 € 23,30 €

Zadnji kos!

Počivalnik za punčke Martin – 2019 je praktična pomoč pri spanju in hranjenju dojenčkov. Ravnanje je zelo enostavno. Kavč je iz vesele sivo-bledo modre kolekcije, polne luštnih oblakov, dežnih kapljic in zvezd.

Smoby jedilni stolček za lutke
23,30 € 17,20 €

Jedilni stolček bo razveselil vsako deklico, ki se rada igra s svojo mamo in nudi obilico ur zabave. Priložena je tudi žlica in skleda v obliki srca.

Smoby kovček za nego dojenčkov Baby Nurse
19,48 € 16,70 €

Kovček iz kolekcije Baby Nurse z dodatki za nego dojenčkov. S tem kompletom bodo mlade mamice dale svojim dojenčkom najboljšo oskrbo. V paketu najdete vse potrebno.

Smoby Baby Nurse kovčke 3v1
40,90 € 34,90 €

Kovčke za lutke iz serije Baby Nurse. Sestavljen je iz več delov. Na voljo je postelja s štirimi plakati, jedilnica z jedilnim stolom in dodatki, prostor za shranjevanje z obešalniki za oblačila. Vse je mogoče enostavno zložiti v kovček.

Lamps Stol za lutke
17,50 € 14,30 €

Jedilni stol za lutke v roza barvi. Lutko položiš v stol in mala mati lahko začne skrbeti za svojega otroka. Priloženi so dodatki, ki jih bo potrebovala mala mama.

Bayer Chic lesen stol za hranjenje
35,30 €

Stolček za punčke je odličen pripomoček za naše najmlajše, ki se radi igrajo in negujejo svoje lutke. Narejen je iz kakovostnega lesa. Jedilni stol za lutko ima mehko podlogo.

Bayer Chic jedilni stolček za lutke
40,02 €

Jedilni stolček za lutke lahko poljubno pozicionirate, vsebuje še trakove za pritrditev lutke. Sedež lahko nastavite v pokončen ali ležeč položaj. Stol vsebuje mrežast predal v katerega lahko shranjujete najnujnejše predmete. Primerno za lutke velikosti do 50 cm.

Polesie visok stol za punčke, moder
19,79 € 16,90 €

Jedilni plastični stolček za lutke. Vključen je krožnik, skodelica in žlica Lepa in praktična igračka za vse deklice. Igrača ponuja veliko načinov za igranje.

Smoby Baby Nurse 2v1 posteljica in previjalna miza
70,50 € 57 €

Postelja za lutke in previjalna miza v očarljivi dizajnerski seriji Baby Nurse. Posteljico lahko nastavite po višini. Če morate ponovno preobleči otroka samo izvlecite pult. Vključen velik prostor za shranjevanje. Paket vsebuje 8 kosov dodatkov, vključno z lutko