BABY born praznični komplet oblek in dodatkov-23%
46,70 € 35,90 €

Zadnji kos!

Originalna oblačila in dodatki za lutko BABY born. V komplete te čaka v celoti 24 oblek in dodatkov. Vse je odeto v praznične tone rdeče in zelene barve, ki jih dopolnjujejo igrivi odtisi zimske pokrajine in norveški vzorci. Komplet lahko uporabiš kot adventni koledar ali kot prekrasno darilo, polno presenečenj.

Baby Annabell hlače in jopica, modro - roza
15,35 € 11,70 €

Zadnji kos!

Alexander je danes oblečen v neverjetno udoben komplet. Nosi hlače v obliki kavbojk in športno jakno v modri in roza barvi s črtami in smešnim ovčjim potiskom. Takoj se lahko odpravi na sprehod s svojo mamo.

BABY born oblačila za igro, roza, 36 cm
13,60 € 10,50 €

Zadnji kos!

Originalna oblačila za lutko BABY born Little. Punčka se ne more odločiti, katero izmed oblek bo danes oblekla. Ko je BABY born doma z babico in skupaj prebirata zgodbico, si obleče udoben pajac z rožastimi hlačami, ki zakrivajo stopala in črtasto majico z zajčkom. In ko postane zaspana, lahko uporabi dudo, ki je pripeta na majico.

BABY born pletena oblačila
14,27 € 10,20 €

Eno oko tukaj, eno oko tam … večina ne pusti! In na koncu boste imeli čudovito pleteno obleko. BABY born bo videti izjemno prisrčno. Na puloverju ima celo dve majhni ptici. Skoraj tako izgleda, kot da pletejo igle za pletenje od kljuna do kljuna in izmenjajo najnovejše nasvete za pletenje. Rezultat je simpatično spleteno oblačilo. Vključena so tudi bele gamaše, ki poudarjajo barvne črte na spodnjem delu puloverja.

Baby Annabell Deluxe oblačila za lutko dojenčka, 43 cm-33%
25,70 € 17 €

Zadnji kos!

Originalna oblačila in dodatki ** za Baby Annabell. Baby Annabell je ravno prišla na svet in komaj čaka, da ga začne raziskovati. Za raziskovanje pa seveda potrebuje udobna oblačila. Pajac Baby Annabell z zlatim napisom „Hello World“ se čudovito ujema z roza čepico z malo pentljo in s škornji s potiskom srčkov. Priljubljena **ovčka Baby Annabell zvedavo gleda s slinčka in verižice z obeskom z ovčko. Ko je Baby Annabell treba umiriti, jo pomiri duda v obliki srca.

Baby Annabell oblačila za lutko, roza
13,42 € 10,20 €

Zadnji kos!

Popoldne se Baby Annabell rada srečuje s prijatelji, vadi skupaj, posluša zgodbe in se igra. Roza otroška obleka je kot nalašč za takšna srečanja. Zagotavlja dovolj prostora za raztezanje rok in različne telovadne kose. In ko se v pravljicah, ki jih pripovedujejo otroci, pojavijo pošasti, lahko Baby Annabell preprosto nadene kapuco in obleka iz mehke tkanine postane odličen kostum za igranje. Simpatični odtisi in igrivi ruffers celo športno obleko naredijo lepo elegantno.

BABY born Butik Deluxe Ženin, 43 cm
31,10 € 23,80 €

Zadnji kos!

Originalna oblekica za lutko BABY born. Poroka je lahko zabavna tudi za fante. Mali ženin nosi modro obleko, ki je sestavljena iz hlač in suknjičem z všito srajco. Na ovratniku je suknjič okrašen z vrtnico. Z rožnato kravato izgleda zelo elegantno. Beli čevlji z modro pentljico so neverjetno udobni, ravno pravi za prvi poročni ples.

BABY born oblačila za igro, modra, 36 cm
13,60 € 10,50 €

Originalna oblačila za lutko BABY born Little. Punčka se ne more odločiti, katero izmed oblek bo danes oblekla. Za v šolo si obleče kombinezon s hlačami v videzu džinsa z rožnato majico. Na majico je prišito prikupno krilo, na kateri so našita ušeska, ki se skladajo s potiskom medvedjega obraza.

Baby Annabell oblačila za lutko, mint
13,42 € 10,20 €

Popoldne se Baby Annabell rada srečuje s prijatelji, vadi skupaj, posluša zgodbe in se igra. Mint otroška obleka je kot nalašč za takšna srečanja. Zagotavlja dovolj prostora za raztezanje rok in različne telovadne kose. Ovce, s potiskom v mentol barvi, ponazarjajo, kako se pravilno raztezati. In ko se v pravljicah, ki jih pripovedujejo otroci, pojavijo pošasti, lahko Baby Annabell preprosto nadene kapuco in obleka iz mehke tkanine postane odličen kostum za igranje. Simpatični odtisi in igrivi ruffers celo športno obleko naredijo lepo elegantno.