Lamps Bazen Glorie
10,50 € 8,40 €

Zadnji kos!

Glorie bazen je odličen dodatek na terasi vsake hiše. Mama za punčke lahko preživi sončne dni v bazenu z otroki in jih pazi, medtem ko so se ti igrajo in spuščajo po toboganu. Zasnovan za lutke, visoke 29 cm.

BABY born kopalni plašč, roza
9,96 € 8,10 €

Kopanje, bazen, kad… Kadar se BABY born igra v vodi, se z veseljem zavije v svoj kopalni plašč. Kakovostna tkanina kopalnega plašča je super trendna in je prijetno mehka. Potisk račke Berte in medvedka Bruna na kopalnih plaščih sta dobro razpoložena in prav tako uživata v igranju v vodi. Po kopanju ne pozabite nadeti BABY born kape, da bo glava ostala topla. Zdaj BABY born lahko poskusi plavati na kopnem.

BABY born Kopalke, modro-bele črtaste
9,24 € 5 €

Zadnji kos!

Žabica, mrtvak ali kravl…? BABY born® še ni tako daleč, pravkar je začela obiskovati plavalno šolo. Toda ona brca po nogah, rada izdeluje valovanja in prši vodo povsod. Za lekcije plavanja lahko izbirate med dvema enodelnima kopalkama. Ena je rožnata z razigranimi belimi polkami, ruffles na pasu in potiskom račke Berty. Ostali so modri z belimi črtami in Bennyjevim zajčkovim potiskom.

Bayer Design kopalna kad za punčke
32,99 € 27,70 €

Kopalna kad za punčke ima priložene vse potrebne dodatke, ki so nepogrešljivi pri večerni kopeli. Priložena gumijasta račka bo med kopanjem poskrbela za obilo zabave. Priložene so nalepke, tako da bo otrok lahko kopalno kad okrasil po svojih željah.

BABY born banja-26%

BABY born banja

Ocena: 4,5
48,55 € 35,90 €

Odlična cena

BABY born banjo se lahko neizmerno zabavate! Pritisnite na gumb za zagon samodejnega prhanja in aktiviranje svetlobne in zvočne učinke. Z aktivacijo na gumb se začne predvajati zvok tekoče vode.

BABY born Kopalniški dodatki
11,12 € 8,70 €

Pljuskanje in plavanje je tako zabavno. Zlasti pri kompletu s kopalniškimi dodatki za BABY born. Vključuje čajnik Berty Duck, gobico v obliki račke, limetino zeleno milo, brisačo v obliki kapljice in držalo za milo / majhen vodni rezervoar z velikim rezervoarjem za vodo.

BABY born plane kratke hlače s številko 36
6,92 € 5 €

Surfanje, smučanje na vodi, otroška deska…. Na žalost je BABY born® za vse to še vedno premajhen, vendar je že navdušen nad učenjem v pouku plavanja. Glavna stvar je imeti pravi slog. BABY born® bi se lahko v kratkih hlačah primerjal z vsemi havajskimi deskarji. Turkizni model je okrašen z rumenim tiskom pasje glave Bella, modri model pa je okrašen s številko 36. BABY born® ustreza v vseh kopalkah.