Vogels avto paket za na vetrobransko steklo za tablične računalnike (univerzalen), držalo + avto nosilec

Ocena: 4,4 7 ocen Znamka: Vogels Naša številka: 699708

Vogels avto paket za na vetrobransko steklo za tablične računalnike (univerzalen), držalo + avto nosilec

Paket Vogel's RingO TMS 1050 avto paket za na vetrobransko steklo vsebuje držalo tabličnega računalnika ter avto nosilec za na vetrobransko steklo. Celoten opis

33.9
4.4 7

39,99 €
33,90 €
-15%
Zadnji kos!

Naša številka: 699708

Predstavitev

Opis artikla

Katerikoli tablični računalnik z Vogel's-ovim držalom se lahko preprosto pripne na avto nosilec, kjer le ta stoji varno na svojem mestu, pripravljen za uporabo. S pomočjo najizkušnejših razvijalcev tovrstne opreme je bil razvit sitem pritrjevanja tabličnega računalnika kar na vetrobransko steklo avtomobila. Nosilec je trdno in varno pričvrščen s pametnim sistemom. Nikoli več ne boste imeli potrebe po skrbi, da bi tablični računalnik padel, saj je preizkušen tudi na najzahtevnejših ter luknjastih cestah. Ko je nosilec pritrjen se lahko vrti okoli svoje osi za 360°, sistem zaklepa pa poskrbi za varno in neprimično podporo. Omogoča tudi nagib naprej/nazaj za kar 85°, kar zelo izboljša kvaliteto uporabe.

Držalo popolnoma objame vaš tablični računalnik, saj je bilo razvito posebej zanj. Je zelo tanek in skoraj neopazen. Pametno oblikvanje držala omogoča nemoteno uporabo vseh funkicjkih tipk. Brez težav uporabljate lahko tudi HD kamero ali se povežete z USB kablom. Primeren je za tiste, lo so veliko na poti. Za uporabo je najboljši ter najvarnejši način za vaše potinike. Za namestitev ni potrebno orodje. Nosilec je trdno in varno privrščen na počivalnik za glavo na prednjih sedežih (primeren razmak med 10 in 20 cm). Vogel's držalo je pravi način za užitek v vožnji. Primeren je za vse tablične računalnike z velikostjo zaslona 17,7–30,4cm (7–12) in debeline 0,5-1,2cm (0.2-0.5).

Primeren je predvsem za tiste, ki so veliko na poti in je najboljši in najvarnejši način uporabe. Za namestitev ne potrebujete nobenega orodja. Odlično izkušnjo nudi tudi vozniku, saj tablični računalnik preprosto uporabljate kot navigacijski sistem s pomočjo katerega se ne boste nikoli več izgubili. Je preprosto, trdno in varno pritrjen na vetrobransko steklo.

Tehnične podrobnosti:

  • Najmanjša velikost zaslona: 17,7cm (7'')
  • največja velikost zaslona: 30,4cm (12")
  • nagib: 85°'
  • ključne značilnosti: Preprosta montaža
  • največja teža naprave: 1 kg
  • kot vrtenja: 360°
  • preprosta montaža
  • barva: črna
  • kompatibilnost: vsi tablični računalniki

Garancija: življenska

tekst


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Poreklo artikla Originalni
Stylus ne
Zaščitna folija ne
Tipkovnica ne
Držalo Da
Primerno za Tablica
Ovitek / Ohišje ne
Polnilec ne