Woodwick dišeča sveča Soft Chambray 609,5 g, velika
28,90 € 25,40 €

Zadnji kos!

Dišeča sveča z značilnim lesenim pokrovom lepo diši po vašem domu in ga napolni z mehkim zvokom s prasketajočim stenjem. Dišeča sveča Soft Chambray (609,5 g), iz sveta blagovne znamke Woodwick – sveča diši po vrtnicah, diši po jasminu in vrtnici.

Woodwick dišeča sveča Beli teak, 275 g
21,24 €

Sveča z vonjem jelke s toni sandalovine, cedre in hrastovega lesa. Ob dišeči sveči blagovne znamke Woodwick boste lahko uživali kar 60 ur. Edinstven dizajn se prilega v vsak prostor ter zahvaljujoč stenju, ki gori kot ogenj v kaminu, se boste počutili kot da bi sedeli ob njem. Sveča je sestavljena iz naravnega stenja in razgradljivega voska, ki zagotavlja prijaznost do okolja.

Woodwick dišeča sveča Beli teak, 609,5 g
28,65 €

Sveča z vonjem jelke v kombinaciji z sandalovino, cedrom in hrastovim lesa. Ob dišeči sveči blagovne znamke Woodwick boste lahko uživali kar do 130 ur . Edinstven dizajn se prilega v vsak prostor ter zahvaljujoč stenju, ki gori kot ogenj v kaminu, se boste počutili kot da bi sedeli ob njem. Sveča je sestavljena iz **100% naravnega biorazgradljivega **voska, zato ne skrbite za vpliv na okolje.

Woodwick dišeča sveča Soft Chambray 85,0 g, majhna
11,70 € 9,70 €

Dišeča sveča z značilnim lesenim pokrovom lepo diši po vašem domu in ga napolni z mehkim zvokom s prasketajočim stenjem. Dišeča sveča Soft Chambray (85 g), iz sveta blagovne znamke Woodwick – sveča diši po vrtnicah, diši po jasminu in vrtnici.

Yankee Candle dišeča sveča Classic, Winter Wonder, 623 g, velika
30,50 € 27,30 €

Dišeča svečasteklenim pokrovom je narejena le iz najboljših sestavin, vključno s čistimi naravnimi dišečimi ekstrakti. Sveča Yankee Candle Classic Medium (411 g) Winter Wonder bo vaše bivalno okolje odišavila z zimsko kombinacijo šampanjca in citrusov, vanilije in srebrne balzamove jelke.