Woodwick dišeča sveča Limonina trava in lilija, 275 g
21,24 €

Sveča z vonjem limonine trave in lilije. Ob dišeči sveči blagovne znamke Woodwick boste lahko uživali kar 60 ur. Edinstven dizajn se prilega v vsak prostor ter zahvaljujoč stenju, ki gori kot ogenj v kaminu, se boste počutili kot da bi sedeli ob njem. Sveča je sestavljena iz naravnega stenja in razgradljivega voska, ki zagotavlja prijaznost do okolja.

Woodwick dišeča sveča Baby Powder 275,0 g, srednja
21,50 € 19,50 €

Dišeča sveča z značilnim lesenim pokrovom lepo diši po vašem domu in ga napolni z mehkim zvokom s prasketajočim stenjem. Dišeča sveča Baby Powder (275 g), iz sveta blagovne znamke Woodwick – sveča ima vonj po vanilji v prahu in po vrtnici.

Woodwick dišeča sveča Baby Powder 85,0 g, majhna
11,70 € 9,70 €

Dišeča sveča z značilnim lesenim pokrovom lepo diši po vašem domu in ga napolni z mehkim zvokom s prasketajočim stenjem. Dišeča sveča Baby Powder (85 g), iz sveta blagovne znamke Woodwick – sveča ima vonj po vanilji v prahu in po vrtnici.

Woodwick Honeysuckle Hearthwick Candle dišeča sveča, 453,6 g
31,60 € 24,10 €

Svečka s stenjem Hearthwick Flame prinaša užitek ne le ob lepem vonju, toda tudi ob poslušanju prasketanja ognja. WoodWick Honeysuckle Hearthwick Candle dišeča sveča, 453,6 g z vonjem po kosteničevju z nežnimi odtenki jasmina ustvari prijetno in sproščujočo atmosfero. Svečka gori 30–40 ur.