Woodwick Dišeča vaza za sveče Gold en Milk 275 g

Znamka: Woodwick Naša številka: 100019924170

Partnerska prodaja

Woodwick Dišeča vaza za sveče Gold en Milk 275 g

Dišeča vaza za sveče Zlato mleko skriva vonj po sladkem mleku, ki je pomešan z eksotičnimi začimbami in zavit v cvetlične tone plumerije, gardenije in tuberoze. Čas gorenja je do 60 ur. Celoten opis

17.4

23,30 € Vključno z DDV
17,40 €
-25%

Naša številka: 100019924170

Predstavitev

Opis artikla

Dišeča vaza za sveče Zlato mleko skriva vonj po sladkem mleku, ki je pomešan z eksotičnimi začimbami in zavit v cvetlične tone plumerije, gardenije in tuberoze. Čas gorenja je do 60 ur.

Ta sveča z značilnim lesenim pokrovom bo dišala po vašem domu in ga napolnila z mehkim zvokom prasketajočega stena, ki bo podpiral vzdušje udobja in prijetnosti. Ker je dom tam, kjer se ogenj razbije. Stenj je narejen iz naravnega lesa.

Patentirana oblika lesenega stena Pluswick ® Innovation ustvarja pomirjujoč zvok prasketajočega ognja. Edinstvena križna oblika tega lesenega stena omogoča do 5-krat hitrejše raztapljanje voščenega ribnika kot klasični bombažni stenj. Zato sobo hitro prežema s prijetnim vonjem. Ta patentirani stenj zagotavlja lepo in čisto izgorevanje brez saje na steklu. Daje mehak zvok prasketajočega ognja. Leseni pokrov služi kot podlaga pod svečo, ko gori, s čimer ščiti površino pohištva.

Značilnosti:

  • dišeča vaza za sveče,
  • do 60 ur gorenja,
  • zvok pokanja pri gorenju,
  • čisto gorenje,
  • leseni stenj,
  • ročno pihana steklena oblikovalna vaza,
  • pokrov služi kot podstavek.
Kako uporabljati: Uporabite svečko po navodilih.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta sveča