Najdeno: 24

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Seizis komplet prozornih bunkic z dekorjem, 8 cm, zlate, 6 kosov
5,30 €

Komplet rahlo prozornih kroglic v zlati barvi z bleščečim dekorjem. Okraski se ponašajo s premerom 8 cm in so odličen dodatek k dekoriranju vašega božičnega drevesca. Paket vsebuje 6 kroglic različnega dekorja.


Seizis Set krogel z dodatki v vrečki zlate 20 kosov
8,48 €

6,70 €

Zadnji kos!

Zlata vrečka skriva dvajset božičnih kroglic s štirimi različnimi dodatki. Vse imajo enak premer in so narejene iz plastike, zato se vam ni treba bati nesreč, kjer se polovica okraskov razbije.


Seizis Set okraskov zlati in vijolični 50 kosov
11,73 €

8,50 €

Neobičajna vijolično.zlata kombinacija božičnih okraskov bo lepo izstopala na vsaki božični jelki. Set z okrasnimi kroglami, storži in dvema vrstama verig je dovolj za manjšo božično jelko.


Seizis Set božičnih krogle rdeče-zlate 16 kosov
8,11 €

6,20 €

Set božičnih krogel za božično jelko v priljubljeni rdeče-zlati različici vsebuje šest vrst dodatkov, ki se bodo najbolje podale tradicionalni smreki. Zahvaljujoč plastični različici se vam ni treba bati, da bi jih razbili.


Seizis obesek glamuroznega čeveljca, zlat, 10 cm, 2 kom
9,70 €

Komplet plastičnih okraskov v zlati barvi 30 kosov. Okraski se ponašajo s premerom 6 cm in so odličen dodatek k dekoriranju vašega božičnega drevesa. Okraski so primerno sijoči in rahlo matirani.


Seizis Set božičnih krogel zlate 40 kosov
7,37 €

5,80 €

Set božičnih krogel za okraševanje božične jelke vsebuje 40 kroglic s tremi različnimi premeri in tremi dodatki. Božično jelko lahko okrasite z več seti ene barve, ali pa po želji kombinirati več barv.


Kaemingk Špica za jelko zvezda, zlata
7,81 €

4,30 €

Zlata lesketajoča špica je klasika, ki ne sme manjkati na vrhu nobene jelke. Kombinacija lesketajočega zgornjega dela in bleščeče plastike bo obsijala tudi vaš božič.


Kaemingk različne oblike Gold Mix 12 kosov-59%
9,22 €

3,70 €

Odlična cena

Pakiranje vsebuje različne okraske v obliki zvezde, storža, srca in cveta v sijoči in filtrirani različici, da bi vaša božična jelka kar najbolj žarela. Stekleni božični okraski znamke Kaemingk.


Kaemingk Dekorativni okraski ptice, zlata 3 kosi
9,22 €

6,10 €

Stekleni okraski ne le za jelko v obliki ptic se enostavno pritrdijo s pomočjo male sponke,kamor je nameščena ptica. Steklen material dopolnjujejo nežna peresa. Pakiranje vsebuje 3 kose.


Kaemingk Okrasna špica zlata sijaj, 31 cm
9,70 €

Dekorativna špica je klasika, ki ne sme manjkati na nobeni jelki! Špica iz zlatega materiala ima sijoč zgornji del in je visoka 31 cm.


Seizis obesek bleščečega čeveljca, 10 cm, 2 kom
7,50 €

Viseč okrasek v obliki čeveljca, zlate barve z bleščicami, bo vašemu že tako čudovitemu dreveščku dodal glamurozno čarobno noto. Okrasek je visok 10 cm. Izdelan je iz akrilnega trdnega materiala. Zlata barva je odlična za ustvarjanje toplega, prijetnega vzdušja.


Marex Trade Stojalo za božično jelko Start 2015
36,70 €

Stojalo za božično jelko iz kovine s prelepimi božičnimi okraski. Klasična postavitev božične jelke s pomočjo 3 vijakov. Stabilnost stojala je primerna za božično jelko v višini 250 cm.