Bonus za popust

Pridobitev bonusa za naslednji nakup

  • Uporabnik prejme bonus ob nakupu artiklov preko spletne trgovine mimovrste=), ki imajo v opisu označeno tudi pridobitev bonusa za naslednji nakup (in njegovo višino).
  • Bonus za naslednji nakup se izda v elektronski obliki (kupec prejme e-mail s kodo bonusa) 14 dni od prevzema naročila, razen v primeru, če je to drugače navedeno. Vsak bonus ima svojo kodo za popust (unikatno serijsko številko), prodajalec pa ga je zavezan upoštevati kot popust za vnaprej določene artikle/kategorijo ali za katerikoli artikel (če je tako določeno), ki je naprodaj v spletni trgovini mimovrste=). Ob naročilu artikla z bonusom je lahko podana tudi omejitev unovčenja bonusa za naslednji nakup (glede na vrednost ali vsebino nakupa).

Unovčenje bonusa:

  • Ob unovčenju pridobljenega bonusa mora vrednost naročila vedno presegati vrednost bonusa. Bonus se mora uporabiti v enkratnem znesku in ga ni možno porabiti delno. Veljavnost bonusa je 3 mesece od prevzema artikla, razen v primeru, če je to drugače navedeno.
  • Znotraj enega spletnega naročila vam omogočamo sočasno uporabo več darilnih bonov in promocijskih kod, medtem ko se koda bonusa za popust lahko vnese samo ena. Vse našteto tekom oddaje spletnega naročila enostavno vpišete tako, da posamezne kode ločite s presledkom ali vejico. Število dovoljenih kod bonsa za popust, ki jih želite uporabiti znotraj enega naročila, je omejeno na število artiklov, ki jih imate v košarici (na primer: ob naročilu 4 artiklov lahko sočasno uporabite največ 4 različne kode bonusa za popust).