Bosch MMB6141S mešalnik, 1200 W

Bosch MMB6141S mešalnik, 1200 W

Številka: 2762645
Zmogljiv MMB6141S mešalnik znamke BOSCH je odličen gospodinjski pripomoček, saj poleg priprave napitkov omogoča tudi drobljenje ledu in rezanje hrane. Moč: 1200 W. Celoten opis
Dostava Mimovrste
84,90 €
Vključno z DDV

Na zalogi v trgovini

Na voljo takoj v 2 trgovinah
Trgovine
 
Številka: 2762645

Predstavitev

BOSCH MMB6141S mešalnik, 1200 W

Mešanje odličnih, svežih in zdravih smoothiejev je zdaj lažje kot kdaj koli prej: po zaslugi inovativnih rešitev za rokovanje in zmogljivega delovanja mešalnik VitaPower Serie | 4 že ob pritisku tipke poskbi za mešanje svežih in zamrznjenih sestavin v kremaste smoothieje.


Pripravite si popolnoma gladke smoothieje brez koščkov

Zdaj si lahko enostavno pripravite popolne smoothieje brez koščkov – po zaslugi optimizirane interakcije motorja, rezil in pospeševalcev pretoka v vrču za mešanje. S pomočjo sistema ProPerformance pričakujte hitro in enostavno pripravo brez napora, tudi ob uporabi ledu ali trdih sestavin, kot je zamrznjeno sadje.

Pripravite si popolnoma gladke smoothieje brez koščkov

Enostavna namestitev

Da bi sestavili in razstavili celoten mešalnik ne potrebujete sile, saj elemente združite z enim samim klikom. Vrč boste s pomočjo vizualnega vodiča enostavno sestavili in prav tako enostavno našli tudi označen predal za shranjevanje kabla. Edinstven zaščitni pokrov s priročnimi barvnimi oznakami zagotavlja povsem varno in izjemno enostavno upravljanje. Če pokrov ni zaprt, aparat ne deluje in ni nevarnosti – tako preprosto je.

Nujna oprema ustvarjalcev Tik Tok in Instagram

Rezila ProEdge

Poskrbite za ostrino. Učinkovita in trajna rezila iz nerjavečega jekla z ojačanimi robovi zagotavljajo popolne rezultate. Rezila, ki jih je razvil Bosch, so izdelana v Solingenu, nemškem mestu, ki je svetovno znano po rezilih, ter zagotavljajo teksturo brez koščkov.

Rezila ProEdge

Visoka raven zmogljivosti in hitrosti

Poskrbite za moč. Zmogljiv motor z močjo 1200 W in s hitrostjo do 30 000 vrtljajev na minuto ustvari izjemno gladke rezultate. Temu mešalniku ne predstavlja problema niti drobljen led niti zamrznjene sestavine. Aparat, opremljen z +zmogljivim motorjem Bosch.

Visoka raven zmogljivosti in hitrosti

Izdelani v Sloveniji

Mešalniki VitaPower Serie | 4 so izdelani v Sloveniji v tovarni v Nazarjih, ki se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami. To pa še ni vse. Dizajn in inženiring nemškega podjetja Bosch zagotavlja razvoj proizvodov na najvišji ravni – kar velja za vsak proizvod.

Izdelani v Sloveniji

Enostavno čiščenje

Patentirano držalo za rezila EasyKlick zagotavlja varno in enostavno odstranitev rezil. V kombinaciji z deli, ki se jih lahko pomiva v vstroju – vključno z vrčem, rezili in dodatnim priborom – in avtomatski čistilni programi za enostavno predčiščenje je postopek čiščenja mešalnika hiter in priročen.

Enostavno čiščenje

Glavne lastnosti

  • Sistem Pro-Performance: optimalna tekstura smoothiejev, tudi ob uporabi zamrznjenega sadja in trdih sestavin.
  • Zmogljivost motorja Bosch: visoka moč in hitrost po zaslugi 1200-vatnega motorja s hitrostjo do 30.000 rpm.
  • Enostavna namestitev in čiščenje: deli, primerni za pomivanje v stroju, enostavna namestitev vrča in rešitev za shranjevanje kabla.
  • Kakovost, izdelana v Sloveniji: dolgotrajnost, zanesljiv dizanj in visokokakovostni materiali.
  • Rezila ProEdge: do popolnoma gladkih rezultatov s pomočjo učinkovitih in trpežnih rezil iz nerjavečega jekla, izdelanih v Nemčiji.

Tehnične podrobnosti

Moč motorja 1200 W
Volumen posode 1, 5 l
Vrč ThermoSafe
Hitrost 2 nastavitvi hitrosti in pulzna funkcija
Material nerjaveče jeklo, tritan
Brez BPA DA
Preanje v pomivalnem stroju DA
Barva črna

Garancija: 2 leti