MagPaint BlackboardPaint barva za pisanje s kredami ČRNA MAT 1 liter

MagPaint BlackboardPaint barva za pisanje s kredami ČRNA MAT 1 liter

Številka: 12083004
Partnerska prodaja
ČRNA MAT BARVA ZA PISANJE S KREDAMI 1L, BLACKBOARDPAINT Celoten opis

Partnerska zaloga 5+ artikli

28.9. - 2.10. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja BRA.IN.TRADE, Branislav Čepin s.p.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 12083004

Predstavitev

MagPaint Blackboard barva za table na vodni osnovi za prebarvanje sten ali/in tabel, narejenih iz lesa ali kovine ali površine obdelane z MagnetPaint barvo. Po njej se lahko piše z vsemi običajnimi kredami in krednimi markerji, razen s kredami z voskom ali oljem. Namenjena je predvsem za uporabo v notranjih prostorih oz.površinam, ki niso direktno na dežju in soncu.

Teoretična pokrivnost 10m2 z 1 litrom barve, za 1× premaz, torej ca 5–6 m2 za 2× premaz, nanašanje s čopičem za vodne barve, kratkodlakim valjem ali brizganjem.

PRIPRAVA: DOBRO PREBRATI NAVODILA NA EMBALAŽI! Površina, ki bo pobarvana mora biti čista, suha ter brez prahu in maščob. V kolikor je površina že prebarvana z latex barvo ali emajlom, jo je potrebno obrusiti z brusnim papirjem ali brusno gobico in sicer toliko, da se barva za table lahko vpije v površino. Vlaga v svežem lesu ne sme preseči 17%, v tropskih vrstah pa ne več kot 12%. Kovinske površine naj bodo brez rje. Previdno odstraniti ohlapno barvo ali barvo, ki se lušči in poškodovano barvo. Za boljše rezultate lesene in kovinske površine vedno prebarvati z ustrezno osnovno barvo na vodni osnovi.

UPORABA: Pred uporabo Blackboard barvo za table temeljito premešati. Nanesti en (v primeru prebarvanja starega sloja) oziroma dva sloja Blackboard barve za table.

ČAS SUŠENJA: Blackboard barva za table je suha na dotik po približno 10 minutah. Naslednji sloj nanesti po cca 6 urah, končni premaz je za uporabo pripravljen po 24 urah sušenja.

REDČENJE: Po potrebi redčiti s tekočo vodo (do 5%).