Mattel Barbie sanjski avtodom-54%
209,99 € 95,90 €

Odlična cena

Pojdite na potovanje z Barbie in njenim prečudovitim avtodomom ter doživite neverjetne dogodivščine! Luksuzni avtodom v sebi skriva več, kot pa deluje na prvi pogled.

Mattel Barbie mavrični svet
53,93 € 48,60 €

Rainbow Grad ima veliko fantastičnih pripomočkov in dodatkov. Barbie's Princess Throne lahko spremenite v udobno posteljo, ima tudi funkcionalno dvigalo na sprehod lahko vzame psa Honey-ja, streha pa je lahko njegovo igrišče. Za omari skriva kozmetično mizo s parfumi in nakitom.

Mattel Barbie punčka, roza obleka
11,80 € 6,40 €

Ikonična lutka od znamke Mattel iz serije Barbie v letni obleki s prijetnim cvetličnim vzorcem. Lutka ima na nogah čevlje, ki se ujemajo z njeno obleko. Na vas bo odvisno, katero lutko boste izbrali Blond, Brunette ali črnolasko.

Mattel Barbie Víla Chelsea in hiška
29,59 € 28,10 €

Zadnji kos!

Pridružite se punčki Chelsea v njeni novi hiški! Odprite roza vrata, povabite prijatelje in raziščite dvonadstropno hišo! Našli boste kuhinjsko opremo, pohištvo kot je miza s stolom ali posteljico.

Mattel Barbie s kodralnikom
39,99 € 24,20 €

Barbie s kodralnikom je primerna za otroke, starejše od 3. leta starosti.

Mattel Barbie helikopter-23%
44,99 € 34,20 €

Odlična cena

Barbie helikopter roza-modri barvi s srebrnimi rotorji, ki se vrtijo s potiskom.

Lamps Pohištvo s funkcijami
30,50 € 25,50 €

Podarite svoji punčki moderno popolnoma opremljeno kuhinjo z veliko odličnimi funkcijami. Toaster ima funkcijo popečenja toasta in štedilnik proizvaja svetlobne in zvočne učinke.

shibajuku mini doll, barbika, 15 cm
9,99 € 7,30 €

Shibajuku mini punčke so tako majhne in tako prikupne! Edinstvena Shibajuku punčka je prepoznavna po svojem osebnemo outfitu in norih frizurah.