Mattel Barbie in sanjska kuhinja-18%
58,50 € 47,40 €

Odlična cena

Igrajte se z Barbie in skuhajte najbolj okusne jedi v svoji sanjski kuhinji! V kompletu te čaka kuharski mojster Barbie® in popolnoma opremljena kuhinja – s kuhinjskimi aparati, orodji, potrebnimi za kuhanje, serviranje in peko testa v petih različnih barvah, s katerimi boste skuhali najboljše dobrote.

Mattel Barbie sanjski avtodom-54%
209,99 € 95,90 €

Odlična cena

Pojdite na potovanje z Barbie in njenim prečudovitim avtodomom ter doživite neverjetne dogodivščine! Luksuzni avtodom v sebi skriva več, kot pa deluje na prvi pogled.

Mattel Barbie klinika na kolesih
70,21 € 59,90 €

Odlična cena

Aktivirajte s tipko in pojdite k svojim bolnikom. S pomočjo ročice na zadnji strani avtomobila boste reševalno službo preprosto preoblikovali v kliniko V notranjosti boste našli medicinske pripomočke za nujne primere in redne zdravniške preglede.

Mattel nevesta

Mattel nevesta

Ocena: 4
29,99 € 25,80 €

Odlična cena

Punčka Barbie nevesta nestrpno pričakuje svoj poročni dan. Oblečena je v edinstveno poročno obleko, z nežnim roza odtenkom in prefinjenimi detajli. Primerna je za otroke od 3. leta starosti.

Mattel Barbie mavrični svet
53,93 € 48,60 €

Rainbow Grad ima veliko fantastičnih pripomočkov in dodatkov. Barbie's Princess Throne lahko spremenite v udobno posteljo, ima tudi funkcionalno dvigalo na sprehod lahko vzame psa Honey-ja, streha pa je lahko njegovo igrišče. Za omari skriva kozmetično mizo s parfumi in nakitom.

Lamps Pohištvo s funkcijami
30,50 € 25,50 €

Zadnji kos!

Podarite svoji punčki moderno popolnoma opremljeno kuhinjo z veliko odličnimi funkcijami. Toaster ima funkcijo popečenja toasta in štedilnik proizvaja svetlobne in zvočne učinke.

Mattel Barbie punčka, roza obleka
11,80 € 6,40 €

Ikonična lutka od znamke Mattel iz serije Barbie v letni obleki s prijetnim cvetličnim vzorcem. Lutka ima na nogah čevlje, ki se ujemajo z njeno obleko. Na vas bo odvisno, katero lutko boste izbrali Blond, Brunette ali črnolasko.

Mattel Barbie Víla Chelsea in hiška
29,59 € 28,10 €

Zadnji kos!

Pridružite se punčki Chelsea v njeni novi hiški! Odprite roza vrata, povabite prijatelje in raziščite dvonadstropno hišo! Našli boste kuhinjsko opremo, pohištvo kot je miza s stolom ali posteljico.

Mattel Barbie iz kolekcije puma-21%
117,04 € 92,10 €

Zadnji kos!

Barbie® lutka iz kolekcije Puma je elegantna in športna v vsaki situaciji. Oblečena je v športna oblačila iz kolekcije Puma Athleisure, na kar nakazujejo rožnato – črni čevlji Puma.

Mattel Barbie s kodralnikom
39,99 € 24,20 €

Barbie s kodralnikom je primerna za otroke, starejše od 3. leta starosti.

Mattel zajtrk Barbie Stacie, set
27,40 €

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva in zahvaljujoč Stacie™ in setu, ga ne boste nikoli zamudili. Komplet čaka na kuhinjskem pultu,skupaj s pripomočki kot so naprava za pripravo vafljev in stepene smetane za kavo. Poleg tega obe napravi zares delujeta!

Mattel Barbie helikopter-23%
44,99 € 34,20 €

Odlična cena

Barbie helikopter roza-modri barvi s srebrnimi rotorji, ki se vrtijo s potiskom.

Mattel Barbie pravljična vila
17,99 € 17 €

Barbie pravljična vila Dreamtopia z bleščečimi krili, barvitim steznikom in lesketajočim krilom.