Cybex avtosedež Sirona M2 i-Size 2017, Stardust Black

Ocena: 4,9 10 ocen Znamka: Cybex Naša številka: 962869001

Cybex avtosedež Sirona M2 i-Size 2017, Stardust Black

Avtosedež, ki bo skrbel za največjo varnost in udobnost vašega otroka. Izdelan je po evrospkih smernicah, hkrati pa je enostaven za uporabo. Celoten opis

399.99
4.9 10

399,99 € Vključno z DDV

Naša številka: 962869001

Predstavitev

Opis artikla

Največja varnost in udobnost

Cyber predstavlja avtosedež Sirona M i-Size, ki ustreza evropski uredbi o otroških avtosedežih ECE R-129 (i-Size). Ta določa da se mora otroški avtosedež pritrditi z Isofix pričvrstitvenimi točkami in da se morajo otroci do 15 mesecev voziti v nasprotni smeri vožnje. Strokovnjaki, zdravniki, potrošniške organizacije in organizacije za zdravje (ADAC, Which? in druge) za prevoz otrok priporočajo avtosedeže skupine 0+ tudi pri nazaj obrnjenih avtosedežih.

Sirona M i-Size predstavlja možnost vožnje v nasprotni smeri do otrokove višine 105 cm ali približno 4 leta, lahko pa ga obrnete naprej od njegovih 16 mesecev naprej oziroma od višine 75 cm. Vožnja v nasprotni smeri dejanske vožnje bo bistveno zmanjšala nevarnost poškodb v primeru čelnega trčenja. Tudi večji otroci bodo imeli dovolj prostora za noge v obratni smeri, za kar skrbi inteligentna oblika.

western-digital

Enostavna uporaba

Avtosedež Sirona M i-Size se lahko pohvali z vgrajenim sistemom LSP ali vgrajeno linearno zaščito pri bočnem udarcu za vožnjo pri naprej in nazaj obrnjenem sedežu. Sile se bodo pri bočnem trku zmanjšale zaradi ščitnikov ramen in glave.

Za varnost skrbi tudi optimalno prilagajanje vzglavnika vašemu otroku. Avtosedež odlikuje odličen vzglavnik, ki ima možnost nastavitve 12 različnih položajev. Ta ima vgrajeno vodilo za varnostni pas, ki skrbi za udobno in varno vožnjo.

Pohvali se lahko tudi z magnetnim nosilcem varnostnih pasov in enostavno nastavitvijo položaja sedeža. Z eno samo roko lahko sedež spremenite v sedeč ali ležeč položaj. Ležeč položaj ima 5 možnosti nastavitve, sedeči pa 3. Funkcionalnost še poveča sistem na klik, ki omogoča enostavno spremembo obrnjenosti avtosedeža.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Obseg dobave: avtosedež in baza
  • Dimenzija (DxŠxV): 657 × 439 × 667 mm
  • Teža: 14 kg
  • prevleka je pralna na 30 º C

Garancija: 3 leta


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Teža sedeža v avtu 14 kg
Pritrditev v avtu Isofix
Snemljivo, pralno oblazinjenje da
Zaščita pred stranskim udarcem da
Pet točkovni varnostni pas da
Nastavljiva višina pasov da
Nastavljiva višina vzglavnika da
Nastavljivost (položajev) da
Podstavek za noge / Opora za n ne
Snemljiva opora za glavo ne
Skupina 0-18 KG
Barva črna
Varnostni panel ne