Anker Avtopolnilec Anker PowerDrive Speed 2, 2x USB QC 3.0

Ocena: 4,8 28 ocen Znamka: Anker Naša številka: 1058144

Anker Avtopolnilec Anker PowerDrive Speed 2, 2x USB QC 3.0

Anker predstavlja univerzalni avtopolnilec, ki se ponaša z dvema USB vhodoma. Izdelek ima vgrajeno tehnologijo PowerIQ. Celoten opis

21.26
4.8 28

21,26 € Vključno z DDV

Naša številka: 1058144

Predstavitev

Opis artikla

Tehnološka inovacija na področju napajanja

Najbolj učinkovit polnilnik, ki ste jih kdaj imeli. Proizvajalec, ki je ugled zgradil na izdelavi najbolj tehnološko dovršenih polnilnikov na trgu, je še enkrat več dokazal svojo superiornost s tem diskretnim avtopolnilnikom.

Naprava ima dvoje USB vrat in tako omogoča polnjenje dveh telefonov pri bliskoviti hitrosti. Zahvaljujoč Quick Charge 3.0 tehnologiji polnilec napolni kompatibilne naprave do 80% v le 35 minutah. Običajno se te najhitreje polnijo s kompatibilnimi polnilci. S tehnologijo PowerIQ polnilnik prepozna napravo in tako omogoča polnjenje z največjo možno hitrostjo. Ne glede na znamko naprave se izhodna moč napajanja prilagodi. Ta komunikacija zagotovi optimalno uspešnost polnjenja.

western-digital

Učinkovita in praktična rešitev

Zaradi kompaktnega dizajna med uporabo zavzame malo prostora. Mehka LED osvetlitev poskrbi, da enostavno najdete USB izhod tudi v temi, protizdrsna karbonska vlakna pa zagotavljajo dober oprijem in priročno uporabo.

Prenapetostna zaščita, kontrola temperature in druge napredne rešitve zagotavljajo popolno varnost. Polnilnik prilagaja tok, ki ga pošilja v napravo, tako, da ne poškoduje vezja in baterije naprave, ki jo polni. Z dvema USB vhodoma je tako zelo praktična rešitev za vse uporabnike.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Kompatibilnost: univerzalna
  • Vrsta dodatka: avtomobilski polnilnik
  • Funkcija: napajanje
  • Nominalna moč: 39W
  • Število priklopov (adapter): 2 x USB
  • Tip tehnologije: PowerIQ, VoltageBoost, QuickCharge 3.0
  • Barva: črna
  • Dodatno: modra LED osvetlitev USB vhodov

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Priključek USB
Poreklo Neoriginalen