Gorenje NRS918EMX Side By Side ameriški hladilnik + DARILO: bon za gorivo

Gorenje NRS918EMX Side By Side ameriški hladilnik + DARILO: bon za gorivo

Številka: 2706788
Odlična cena
Praktičen in prostoren ameriški hladilnik NRS918EMX se ponaša z učinkovito oblikovano notranjostjo, ki zagotavlja dovolj prostora za večje količine hrane in s tem manj pogoste nakupe. Hrano lahko preprosto organizirate na steklenih policah, v velikih predalih ali policah na notranji strani vrat, zato lahko vedno vidite, kaj imate na voljo, in zavržete manj hrane. Celoten opis
769 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste
Brezplačna dostava

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
17.8. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2706788

Predstavitev

Novi hladilnik vas del poti pelje brezplačno!

Dvojni prihranek! Ob nakupu varčnega hladilnika Gorenje, v energijskem razredu E, vam podarimo bon za brezplačno gorivo v višini 20 EUR.

KAKO DO BONA ZA BREZPLAČNO GORIVO?

  • Od 15. 06 do 15. 08 2022 kupite energijsko varčni prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje NoFrost v energijskem razredu E.
  • Najkasneje do 31. 08 2022 vnesite vaše podatke v spletni elektronski obrazec ali pošljite kopijo računa na naslov: Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana in pripišite vaše podatke (ime, priimek, naslov, telefon in e-poštni naslov).
  • Upoštevani bodo računi na katerih bo razvidna modelna oznaka izdelka in datum nakupa v času trajanja akcije.
  • Darilni bon za nakup goriva prejmete po pošti na naveden naslov v roku 14 dni.
  • Darilni bon unovčite na katerem koli bencinskem servisu Petrol ali Maxxen po Sloveniji.

Več o promociji si preberite na uradni spletni strani.

Gorenje: Nov hladilnik vas del poti pelje brezplačno!

Gorenje NRS918EMX ameriški hladilnik


Praktičen in prostoren ameriški hladilnik NRS918EMX se ponaša z učinkovito oblikovano notranjostjo, ki zagotavlja dovolj prostora za večje količine hrane in s tem manj pogoste nakupe. Hrano lahko preprosto organizirate na steklenih policah, v velikih predalih ali policah na notranji strani vrat, zato lahko vedno vidite, kaj imate na voljo, in zavržete manj hrane.

Energijski prihranki -->Način EcoMode omogoča pomembne energijske prihranke, ko ste na počitnicah oziroma dlje časa odsotni. Ker se vrata hladilnika odpirajo redkeje ali celo ostanejo ves čas zaprta, lahko za čas odsotnosti svoj aparat nastavite na energetsko varčen način in s tem dodatno varčujete.

Idealna mikroklima na vsaki polici → Sistem prezračevanja MultiFlow 360° enakomerno porazdeli zrak v hladilniku ter zagotavlja čim boljše kroženje zraka in pogoje shranjevanja za vašo hrano.

GorenjeOdstranljivi ledomat: Led vedno pri roki → Z odstranljivim notranjim ledomatom TwistIce je v zamrzovalniku vedno dovolj ledu. Preprosto obrnite ročico in uživajte v ohlajeni pijači.

Zapeljiv in sodoben videz sorazmerno z globino pulta → Oblika tega hladilnika z zamrzovalnikom ustreza globini pulta, zato se bo brezhibno prilegal vaši kuhinji, hkrati pa zagotovil zelo veliko prostora za shranjevanje živil.

Tiho delovanje → Hladilnik z zamrzovalnik deluje tako tiho, kot bi dve osebi med seboj šepetali. To tiho delovanje je rezultat izvrstne izolacije in inovativnega sistema ohlajanja.

Gorenje


Inverterski kompresor: Enakomeren, tih in trajen

Inverterski kompresor: Enakomeren, tih in trajen

Inverterski kompresorji so v primerjavi s konvencionalnimi tišji, trajnejši in porabijo manj energije. Bolje in hitreje se prilagodijo na spremembe temperature v hladilniku, na primer ob odprtju vrat, kar pomeni manjša nihanja temperature in boljše pogoje shranjevanja za vašo hrano.

Tehnologija NoFrost +: Nič več odtaljevanja. Nič več izsušene hrane

Tehnologija NoFrost +: Nič več odtaljevanja. Nič več izsušene hrane

Sodobna NoFrost Plus tehnologija v zamrzovalnem delu preprečuje nastajanje leda in nabiranje sreža na živilih ter v hladilnem delu preprečuje, da bi se hrana izsušila, saj ohranja njeno vlažnost in svežino. Tako omogoča varčno delovanje, večjo preglednost in popolno izrabo prostora, hkrati pa ni več zamudnega odtaljevanja in čiščenja.

Napredno upravljanje z LED zaslonom

Napredno upravljanje z LED zaslonom

Med hladilniki je NRS918EMX model priljubljen tudi zaradi velikega in preglednega LED zaslona, ki omogoča takojšnjo prilagoditev temperaturnih nastavitev. Funkciji FastFreeze in HolidayMode lahko vklopite s preprostim dotikom. V primeru nenadnega dviga temperature pa vas bo vgrajeni alarm na to takoj opozoril.

Držalo za steklenice: Pravo mesto za steklenice in pločevinke

Držalo za steklenice: Pravo mesto za steklenice in pločevinke

Na priročnem držalu so vaše steklenice in pločevinke vedno pri roki ter ne zavzemajo prostora, ki ga lahko uporabite za shranjevanje drugih živil.


HolidayMode: Način za prihranek energije

HolidayMode: Način za prihranek energije

Funkcija HolidayMode prilagodi temperaturo v predalih zamrzovalnika in hladilnika, da čim bolj zmanjša porabo električne energije, ko hladilnika ne uporabljate dlje časa. Na primer kadar uživate na dopustu.

Dobro razporejena in učinkovita osvetlitev

Dobro razporejena in učinkovita osvetlitev

Osvetlitev LED zagotavlja izvrstno in visoko učinkovito osvetlitev ter veliko daljšo življenjsko dobo, porabi pa znatno manj energije kot klasične žarnice.

Hitro zamrzovanje

Hitro zamrzovanje

Ali želite zamrzniti velike količine hrane? S funkcijo FastFreeze lahko zamrznete hrano pri –24 °C, da ohranite minerale v živilih in kakovost hrane. Po približno 26 urah se funkcija samodejno izklopi in temperatura zamrzovalnika se povrne na prvotno nastavitev.

Specializiran predal FreshZone: Sveže kot neposredno iz narave

Specializiran predal FreshZone: Sveže kot neposredno iz narave

Najhladnejši predal v hladilniku je idealen za shranjevanje mesa, rib, sadja in zelenjave. Zagotavlja veliko daljšo svežino in ohranja okus ter barvo živil.


Tehnične podrobnosti

Energijski razred E
Način postavitve samostojni
Skupna prostornina 519 l
Skupna neto prostornina hladilnika 334 l
Skupna neto prostornina zamrzovalnika 185 l
Letna poraba el. energije 309 kWh
Zmožnost zamrzovanja v 24 urah 11 kg
Vrsta zaslona LED
Upravljanje elektronsko – SensoTouch
Indikator za odprta vrata zvočni alarm
Način odtajanja avtomatsko
Ledomat Twist
Osvetlitev hladilnik: da
zamrzovalnik: ne
NoFrostPlus da
Gibanje zraka MultiFlow hlajenje
Dozirnik vode ne
Nosilec za steklenice da (žični)
HomeBar ne
Priklop za vodo neposredni
Hladilni ventilator da
Nivo hrupa 42 dB
Priključna moč 252 W
Vrsta hladilnega sredstva R600a
Št. kompresorjev 1 (invertni)
Dimenzije 178,6 × 91 × 64,3 cm
Teža 85 kg

Garancija: 5 let