Gorenje NRS9182VXB1 Side By Side ameriški hladilnik + DARILO: bon za gorivo

Gorenje NRS9182VXB1 Side By Side ameriški hladilnik + DARILO: bon za gorivo

Številka: 2705688
Odlična cena
Praktičen in prostoren ameriški hladilnik NRS9182VXB1 se ponaša z učinkovito oblikovano notranjostjo, ki zagotavlja dovolj prostora za večje količine hrane in s tem manj pogoste nakupe. Hrano lahko preprosto organizirate na steklenih policah, v velikih predalih ali policah na notranji strani vrat, zato lahko vedno vidite, kaj imate na voljo, in zavržete manj hrane. Celoten opis
1.179 €
Vključno z DDV
1.099,90 €
Dostava Mimovrste
Brezplačna dostava

Na zalogi v skladišču 3 artikli

17.8. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2705688

Predstavitev

Novi hladilnik vas del poti pelje brezplačno!

Dvojni prihranek! Ob nakupu varčnega hladilnika Gorenje, v energijskem razredu E, vam podarimo bon za brezplačno gorivo v višini 20 EUR.

KAKO DO BONA ZA BREZPLAČNO GORIVO?

  • Od 15. 06 do 15. 08 2022 kupite energijsko varčni prostostoječi hladilnik z zamrzovalnikom Gorenje NoFrost v energijskem razredu E.
  • Najkasneje do 31. 08 2022 vnesite vaše podatke v spletni elektronski obrazec ali pošljite kopijo računa na naslov: Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana in pripišite vaše podatke (ime, priimek, naslov, telefon in e-poštni naslov).
  • Upoštevani bodo računi na katerih bo razvidna modelna oznaka izdelka in datum nakupa v času trajanja akcije.
  • Darilni bon za nakup goriva prejmete po pošti na naveden naslov v roku 14 dni.
  • Darilni bon unovčite na katerem koli bencinskem servisu Petrol ali Maxxen po Sloveniji.

Več o promociji si preberite na uradni spletni strani.

Gorenje: Nov hladilnik vas del poti pelje brezplačno!

Gorenje NRS9182VXB1 ameriški hladilnik


Praktičen in prostoren ameriški hladilnik NRS9182VXB1 se ponaša z učinkovito oblikovano notranjostjo, ki zagotavlja dovolj prostora za večje količine hrane in s tem manj pogoste nakupe. Hrano lahko preprosto organizirate na steklenih policah, v velikih predalih ali policah na notranji strani vrat, zato lahko vedno vidite, kaj imate na voljo, in zavržete manj hrane.

Hladilnik se ponaša s številnimi uporabnimi tehnologijami in funkcijami. Sodobna NoFrost Plus tehnologija v zamrzovalnem delu preprečuje nastajanje ledu in nabiranje sreža na živilih ter v hladilnem delu preprečuje, da bi se hrana izsušila, saj ohranja njeno vlažnost in svežino. 

Velik in pregleden LED zaslon omogoča takojšnjo prilagoditev temperaturnih nastavitev. Funkciji, kot sta FastFreeze in HolidayMode, lahko vklopite s preprostim dotikom. 

V notranjosti aparata je tudi ventilator, ki spodbuja kroženje zraka in tako izboljša hlajenje. Tak sistem ohranja živila in pripravljene jedi v hladilniku dlje časa sveže, neodvisno od tega, na kateri polici so shranjene. 

Hladilnik ima tudi varčni način EcoMode, ki omogoča pomembne energijske prihranke, ko ste na počitnicah oziroma dlje časa odsotni. Ker se vrata hladilnika odpirajo redkeje ali celo ostanejo ves čas zaprta, lahko za čas odsotnosti svoj aparat nastavite na energetsko varčen način in s tem dodatno varčujete

Gorenje

Ključne lastnosti

XtraSpace – praktičen in prostoren

Učinkovito oblikovana notranjost zagotavlja dovolj prostora za večje količine hrane, zato bodo vaši nakupi manj pogosti. Hrano lahko preprosto organizirate na steklenih policah, v velikih predalih ali policah na notranji strani vrat, zato lahko vedno vidite, kaj imate na voljo, in zavržete manj hrane.

AirPower

Da bi zagotovili enakomerno temperaturo po vsem hladilniku, smo v notranjost aparata vgradili ventilator, ki spodbuja kroženje zraka in tako izboljša hlajenje. Tak sistem ohranja živila in pripravljene jedi v hladilniku dlje časa sveže, neodvisno od tega, na kateri polici so shranjene. Preprečuje pa tudi nabiranje vlage ali kondenzata na steklenih policah ter notranjih stenah aparata.


Držalo za steklenice

Na priročnem držalu so vaše steklenice in pločevinke vedno pri roki ter ne zavzemajo prostora, ki ga lahko uporabite za shranjevanje drugih živil.

NoFrost Plus

V zamrzovalnik je vgrajen eden izmed najboljših sistemov hlajenja na trgu, ki preprečuje nastajanje ledu in sreža. Zato vam zamrzovalnika ni več treba odmrzovati, njegovo notranjost pa lahko učinkoviteje izkoristite. Paketi ali kosi zmrznjenega sadja se ne bodo zlepili, zato bo vaš zamrzovalnik čist in urejen.

MultiFlow 360°

Sistem prezračevanja MultiFlow 360° enakomerno porazdeli zrak v hladilniku ter zagotavlja čim boljše kroženje zraka in pogoje shranjevanja za vašo hrano.

Inverterski kompresor

Inverterski kompresorji so v primerjavi s konvencionalnimi tišji, trajnejši in porabijo manj energije. Bolje in hitreje se prilagodijo na spremembe temperature v hladilniku, na primer ob odprtju vrat, kar pomeni manjša nihanja temperature in boljše pogoje shranjevanja za vašo hrano.

Ledomat z dozirnikom vode

Ledomat z dozirnikom vode, ki ga lahko upravljate na dotik, se poveže z vodovodno napeljavo, da si lahko privoščite ohlajeno vodo, zdrobljen led ali ledene kocke. Zaradi svoje posebne vitke oblike v hladilniku ne zavzame veliko prostora.

HomeBar

Priročna manjša vrata v glavnih vratih hladilnika omogočajo takojšen dostop do police s pijačami in prigrizki, ne da bi odprli hladilnik. S to praktično rešitvijo prihranite tudi energijo, saj hladen zrak ne uide iz celotnega hladilnika.

HolidayMode

Funkcija HolidayMode prilagodi temperaturo v predalih zamrzovalnika in hladilnika, da čim bolj zmanjša porabo električne energije, ko hladilnika ne uporabljate dlje časa. Na primer kadar uživate na dopustu.

CrispZone

Nekatere vrste zelenjave ohranjajo svojo čvrstost in hrustljavost le v ustrezno vlažnem okolju. Vlago v predalu za zelenjavo lahko preprosto uravnavate z nastavitvami odprtin na posebnem priročnem drsniku.

FastFreeze

Ali želite zamrzniti velike količine hrane? S funkcijo FastFreeze lahko zamrznete hrano pri –24 °C, da ohranite minerale v živilih in kakovost hrane. Po približno 26 urah se funkcija samodejno izklopi in temperatura zamrzovalnika se povrne na prvotno nastavitev.

SuperSilent

Hladilnik z zamrzovalnik deluje tako tiho, kot bi dve osebi med seboj šepetali. To tiho delovanje je rezultat izvrstne izolacije in inovativnega sistema ohlajanja.

FreshZone

Preprost 2– ali 3-nivojski sistem prilagajanja košar omogoča zlaganje celo največjih loncev in krožnikov, notranjost vašega pomivalnega stroja pa popolnoma prilagodi vašim potrebam.

LED osvetlitev

Čista kad pomivalnega stroja zagotavlja večjo učinkovitost, ki bo vedno izpolnila vaša pričakovanja. Zaženite samočistilni program enkrat mesečno in vam ne bo potrebno ročno čistiti kadi pomivalnega stroja, pršilk in cevi.

Tehnične podrobnosti

Energijski razred E
Način postavitve samostojni
Število zvezdic 4
Skupna neto prostornina 582 l
Skupna bruto prostornina 605 l
Skupna neto prostornina hladilnika 365 l
Skupna neto prostornina zamrzovalnika 167 l
Letna poraba el. energije 343 kWh
Zmožnost zamrzovanja v 24 urah 13 kg
Vrsta zaslona LED
Upravljanje elektronsko – SensoTouch
Indikator za odprta vrata zvočni alarm
Način odtajanja avtomatsko
Ledomat da
Osvetlitev hladilnik: da
zamrzovalnik: ne
NoFrostPlus da
Gibanje zraka večtočkovno 3D vpihovanje zraka
Dozirnik vode da
Nosilec za steklenice da (žični)
HomeBar da
Priklop za vodo neposredni
Hladilni ventilator da
Ohlajevalnik ne
Nivo hrupa 42 dB
Priključna moč 252 W
Vrsta hladilnega sredstva R600a
Št. kompresorjev 1 (invertni)
Dimenzije 179,3 × 91 × 68,7 cm
Teža 115 kg
UEFA EURO 2020 model

Garancija: 5 let