Beko GN163140ZGBN ameriški hladilnik

Beko GN163140ZGBN ameriški hladilnik

Številka: 3018908
Dvovratni ameriški hladilnik Beko GN163140ZGBN spada v energijski razred E. Ponuja veliko prostora za shranjevanje – 368 l za hlajenje in 212 l za zamrzovanje. Opremljen je s predalom HarvestFresh za ohranjanje hranilne vrednosti sadja in zelenjave, sistemom hlajenja NeoFrost, invertnim kompresorjem in varčno LED osvetlitvijo. Celoten opis
1.199,99 €
Vključno z DDV
1.118,28 €
Dostava Mimovrste

Pri dobavitelju

4.10. predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
6.10. predvidena dostava na dom
 

Številka: 3018908

Predstavitev

Pridobite Beko jamstvo

Z nakupom gospodinjskega aparata Beko si boste zagotovili proizvajalčevo garancijo za obdobje 2 let od dneva nakupa aparata bele tehnike. Z registracijo boste pridobili še dodatna 3 leta Beko jamstva. Svoj novi aparat registrirate najkasneje v 45 dneh od datuma nakupa in ste brezskrbni 60 mesecev.

Vsi aparati, ki imajo ProSmart inverter motor morajo biti registrirani na Beko uradni spletni strani v roku 45 dni od datuma nakupa, da si zagotovite 10 letno jamstvo na delovanje motorja brez doplačila.

Pogoje dodatnega 3-letnega Beko jamstva in 10 letnega jamstva na ProSmart Inverter motor si lahko preberete na Beko uradni spletni strani.

Pridobite Beko jamstvo

Beko GN163140ZGBN ameriški hladilnik

Ameriški hladilnik Beko GN163140ZGBN spada v energijski razred E. Odlikuje ga eleganten dizajn iz črnega stekla. S svojo vsestransko zasnovo in naprednimi tehnologijami nudi neomejene možnosti za shranjevanje živil. V hladilnem delu vam je na voljo 368 l prostornine, v zamrzovalnem pa 212 l.

Hladilnik navdušuje s tehnologijo NeoFrost™, ki pripomore k dvakrat hitrejšemu hlajenju, ProSmart Invertnim kompresorjem in tremi predali za sadje in zelenjavo, zamrzovalni predel pa s štirimi policami in dvema prostornima predaloma. Za ohranjanje hranilne vrednosti sadja in zelenjave poskrbi predal HarvestFresh s tremi barvnimi lučmi, ki posnemajo vsakodnevno sončno pot in naravno dnevno svetlobo.

Veliki gospodinjski aparati

Glavne lastnosti

Tehnologija NeoFrost™

Če ste pogosto v tekmi s časom glede ohranjanja svežine svežega sadja in zelenjave, boste s tehnologijo Beko NeoFrost™ lahko povsem sproščeni. Dva ločena ventilatorja preprečujeta prenos vonjav med hladilnim in zamrzovalnim delom, kar omogoča najboljše pogoje hlajenja z visoko vsebnostjo vlage v hladilnem in brez nabiranja ledu v zamrzovalnem delu. Skupaj z 2-krat hitrejšim hlajenjem* sistem zadržuje vlago dlje časa in s tem ohranja hrano svežo, kot takrat ko ste jo kupili.

*Testirano v lastnem laboratoriju.


HarvestFresh

Le malokdo se tega zares zaveda, vendar zelenjava in sadje po vstavitvi v hladilnik začneta izgubljati svojo hranilno vrednost, torej vitamine in minerale. Ker so ravno slednji glavni razlog za to, da zelenjavo in sadje sploh uživamo, smo pri Beko razvili tehnologijo, ki omogoča njihovo ohranjanje za daljši čas. Tehnologija HarvestFresh je osnovana na treh posebnih barvnih lučeh, ki posnemajo vsakodnevno sončno pot in naravno dnevno svetlobo.


Tehnologija ProSmart invertnega kompresorja

Ne veste kaj bi jedli za kosilo? Večerjo? Zajtrk? Če ste eden izmed tistih, ki pogosto odpirajo vrata hladilnika se to verjetno pozna tudi na vašem električnem računu. Z Beko ProSmart™ Invertnim kompresorjem, pa lahko odpirate vrata hladilnika tolikokrat kot si želite. Ta pametna tehnologija kompresorja omogoča izjemno prilagoditev, manjše nihanje temperature in hitro hlajenje hrane, kar prinaša prihranek energije in denarja. Tiha učinkovitost ProSmart™ Invertnega kompresorja prinaša tudi za kar 4-krat tišje delovanje* v primerjavi z običajnimi kompresorji.

*Testirano v lastnem laboratoriju


Tehnologija Everfresh+

Če radi kuhate doma, in hkrati obožujete svežo in doma pridelano zelenjavo ter sadje, potem je tehnologija Beko Everfresh+ idealna rešitev za dolgotrajno in skrbno hrambo vaših živil. Zahvaljujoč tej izjemni tehnologiji bosta vaše sveže sadje in zelenjava ostala sveža kar do 30 dni*, svoj jedilnik pa lahko pripravite za mesec dni v naprej.

*Testirano s strani SGS (v primerjavi z običajnimi predali za brokoli in solate).


Tehnične podrobnosti

Vrsta dvovratni ameriški hladilnik
Energijski razred E
Prostornina hladilnika 368 l
Prostornina zamrzovalnika 212 l
Avtonomija ob izpadu el. energije 9 h
Zmogljivost zamrzovanja 10 kg/24 h
Samodejno odtaljevanje hladilnega dela da
Notranjost hladilnika število polic: 4 (steklene)
število predalov za sadje in zelenjavo: 3
nosilec za steklenice: da
Notranjost zamrzovalnika število polic: 4 (steklene)
število predalov za zamrzovanje: 2
Vrsta upravljanja elektronsko
Sistem hlajenja NeoFrost
Zaslon da
Osvetlitev LED
Klimatski razred SN-T
Inverterski kompresor da
Nivo hrupa 38 dB
Poraba energije 327 kWh/leto
Dimenzije naprave (V x Š x G) 1790 × 910 × 705 mm
Alarm za odprta vrata da
Počitniški način da
Predelek za hitro zamrzovanje da
Predal za daljšo svežino da
Zamenjava strani odpiranja vrat ne
Protibakterijski filter ne
Ionizator ne
Modra luč ne
Barva črno steklo

Garancija: 2 leti