Einhell akumulatorski pihalnik listja GE-CL 18 Li E-Solo (3433532)

Einhell akumulatorski pihalnik listja GE-CL 18 Li E-Solo (3433532)

Številka: 1012618
Puhalnik Einhell GE-CL 18 Li E je idealen pripomoček za čiščenje odprtih površin in težje dostopnih mest. Napajanje z baterijo omogoča svobodo gibanja. Z elektronskim regulatorjem hitrosti lahko pretok zraka prilagodite svojim potrebam. V kompletu je samostojna naprava brez baterije in polnilca. Celoten opis
44,90 €
Vključno z DDV
33,30 €
-25%
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 1012618

Predstavitev

Einhell GE-CL 18 Li E

Einhell GE-CL 18 Li E je zmogljiv in zanesljiv pripomoček za hitro in uporabniku prijazno čiščenje odprtih površin in težje dostopnih mest. Kompaktna in lahka oblika omogoča zelo enostavno uporabo, napajanje z baterijo pa ponuja še več svobode brez nevšečnosti, ki jih povzročajo kabli. Z elektronsko regulacijo hitrosti lahko hitrost pretoka zraka popolnoma prilagodite svojim potrebam. Mehak ročaj zagotavlja prijeten in čvrst oprijem.

Puhalnik je del družine Einhellovih orodij in pripomočkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu GE-CL 18 Li E Solo je samostojno orodje, brez baterije in polnilca.

western-digital

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilca
  • Tip baterije: 18 V
  • Hitrost v prostem teku: 12.000 min−1
  • Hitrost pretoka zraka: 210 km/h
  • Teža: 1,33 kg
  • Dodatno: elektronska regulacija hitrosti

Garancija: 2 leti

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo