Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Einhell GE-PS 18/15 Li BL Solo akumulatorska verižna žaga za veje (4600040)

Einhell GE-PS 18/15 Li BL Solo akumulatorska verižna žaga za veje (4600040)

Številka: 41292369
Einhell zmogljiva verižna žaga za obrezovanje vej in grmovja. Z dolžino meča 15,8 cm in hitrostjo premikanja verige do 4,8 m/s. Dobava ne obsega baterije. Celoten opis
102,79 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 41292369

Predstavitev

Einhell GE-PS 18/15 Li BL Solo akumulatorska verižna žaga za veje 

Einhell akumulatorska obrezovalna verižna žaga GE-PS 18/15 Li BL-Solo je priročno orodje za obrezovanje dreves in grmovja ter drobljenje zelenih odrezkov in manjša dela. Kompaktna žaga je članica družine Einhell Power X-Change in jo je mogoče kombinirati z vsemi baterijami in polnilniki iz te družine sistemov. Napravo poganja brezkrtačni motor Einhell PurePOWER. Ta brezkrtačni motor ponuja večjo moč in daljši čas delovanja kot običajni motorji z ogljikovimi krtačami. Z dolžino meča 15,8 cm in dolžino reza 12,5 cm je majhna in lahka akumulatorska obrezovalna žaga idealna za prilagodljivo uporabo na vrtu. Visoko učinkovit motor zagotavlja zelo nizke vibracije in hitrost verige do 4,8 m/s. Žagi je priložen visokokakovosten komplet meča in verige za visoko zmogljivost rezanja in najboljše rezultate dela. Meč in verigo je mogoče enostavno zamenjati brez orodja, kar omogoča enostavno vzdrževanje. Za varno in prilagodljivo uporabo ima žaga varovalo za roke in zložljiv pokrov verige. Praktično vrtno orodje je udobno za držanje zaradi tankega ročaja, posebnih površin Softgrip in integriranega naslona za roke za dvoročno uporabo.

Za varno shranjevanje majhne verižne žage je priložen pokrov meča. Priložena sta tudi pripomoček za doziranje za ročno mazanje verige in ključ s šesterokotnim nastavkom za napenjanje verige. Ta je shranjen neposredno na napravi in je zato vedno pri roki. Dobava ne vključuje baterije ali polnilnika. Ti so na voljo ločeno, npr. kot praktični začetni komplet. 

GE-PS 18/15 Li BL Solo akumulatorska verižna žaga za veje

Tehnične podrobnosti

Dolžina meča 15,8 cm
Dolžina reza 12,5 cm
Hitrost verige 4,8 m/s

Garancija: 2 leti