Einhell akumulatorska kosilnica GE-CM 36/47 HW Li (3413160)

Znamka: Einhell Naša številka: 1126772

Brezplačna dostava

Einhell akumulatorska kosilnica GE-CM 36/47 HW Li (3413160)

Einhell GE-CM 36/47 HW Li je visoko kakovostna in zanesljiva akumulatorska kosilnica, ki je idealna za košenje trave na površinah srednje velikosti. Priloženi sta dve 4,0 Ah bateriji in dva polnilca. Celoten opis

450.4

549,90 €
450,40 €
-18%

Naša številka: 1126772

Predstavitev

Opis artikla

Odlična zmogljivost

Akumulatorska kosilnica Einhell GE-CM 36/47 HW Li je idealno orodje za košnjo srednje velikih travnatih površin do 500 m2. Poganjata jo dve Li-Ion 18 V bateriji z dolgim delovanjem. Nastavljiv 3-stopenjski teleskopski ročaj se lahko prilagodi različnim uporabnikom in omogoča enostavno, prijetno uporabo. Ohišje je izdelano iz visoko kakovostne plastike, odporne na udarce.

Kosilnica se ponaša se s širino košnje 47 cm. Za enostavno prilagoditev višine od 20 do 65 mm skrbi centralna, 6-stopenjska nastavitev višinskega reza.

Kosilnica je del družine Einhellovih orodij in pripomočkov, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. V kompletu GE-CM 36/47 HW Li so priloženi dve Li-Ion 4,0 Ah bateriji in dva polnilca.

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18 V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18 V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

Tehnične podrobnosti:

  • Brushless motor
  • Delovna površina: do 500 m2
  • Tip baterije: Li-Ion, 2 × 18 V, 4000 mAh, Power X-Change
  • Širina košnje: 47 cm
  • Višina košnje: 6-stopenjska, 30–65 mm, centralno
  • Čas polnjenja: 1 ura
  • Prostornina košare: 75 l
  • Premer sprednjih koles:200 mm
  • Premer zadnjih koles: 280 mm
  • Teža: 27,9 kg

Garancija: 2 leti + 1 leto na baterijo

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta kosilnice Akumulatorska
Širina košnje 47 cm
Čas polnjenja 1 Ure
Teža 27.5 kg
Glasnost 79.9 dB
Samohodna ne