Einhell akumulatorsko vrtalno kladivo TE-HD 18 Li-Solo (4513812)

Einhell akumulatorsko vrtalno kladivo TE-HD 18 Li-Solo (4513812)

Številka: 915615
Akumulatorsko vrtalno kladivo brez priložene baterije in polnilca. Z dodatno funkcijo udarnega vrtanja lahko vrta tudi v beton ali kamen. Opremljen je z mehkim ergonomskim ročajem, ki poskrbi za varno in udobno delo, še posebej pri udarnem vrtanju. K dobrim rezultatom in varnosti pripomore tudi delovna LED svetilka, funkcije hitre zaustavitve in samodejni nastavek za vrtalne glave SDS-Plus. Celoten opis
93,39 €
Vključno z DDV
79,89 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 

Številka: 915615

Predstavitev

Einhell TE-HD 18 Li

Einhell TE-HD 18 Li je robustno in vsestransko brezžično vrtalno orodje z dodatno funkcijo udarnega vrtanja. Pnevmatski udarni mehanizem poskrbi za učinkovitost pri vrtanju v beton in kamen, za varnost in udobje pa ima orodje mehek ergonomski ročaj. Praktična funkcija hitre zaustavitve in močna LED svetilka omogočata še bolj udobno in učinkovito delo. Standardne vrtalne glave lahko hitro menjate s pomočjo samodejnega nastavka SDS-Plus.

Vrtalno kladivo je del družine Einhellovih orodij, ki uporabljajo univerzalni akumulatorski sistem Power X-Change. TE-HD 18 Li Solo je ločena naprava, brez baterije ali polnilca.

western-digital

Power X-Change

Power X-Change je Einhellov novi sistem akumulatorskih baterij, ki daje poudarek večfunkcionalnosti, interoperabilnosti in ekonomičnosti. Napredna tehnologija omogoča polnjenje 18V akumulatorjev s 5 različnimi kapacitetami, kar pomeni več kot 20 različnih orodij in naprav! Pomembna prednost tega sistema je, da lahko orodja in naprave kupite brez baterije in polnilca, s čimer prihranite nekaj svojega denarja in malce pripomorete k dobrobiti okolja. Uporaba različnih polnilcev in baterij za različne naprave v današnjem času ni več smiselna.

Pri močnejših napravah, kot so akumulatorske kosilnice, vam ni treba kupovati posebnih baterij, temveč lahko kombinirate dve 18V bateriji za oskrbovanje z močjo 36 V. Čeprav se akumulatorska orodja napajajo z baterijami, so ravno tako zmogljiva kot električna.

Baterije Einhell Power X-Change sestavljajo vrhunske litij-ionske celice priznanih proizvajalcev. Med polnjenjem so pod nadzorom mikroprocesorja, ki poskrbi za optimalno polnjenje. Zaščitene so pred preobremenitvijo, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Vgrajen LED indikator vas bo obveščal o stanju baterije. Pri litij-ionskih baterij prav tako ne pride do samopraznjenja ali spominskih učinkov. Za nameček pa so bolj okolju prijazne, saj imajo robustno, izredno odporno ohišje.

western-digital

Tehnične podrobnosti:

  • Brez baterije in polnilnika
  • Tip baterije: 18 V
  • Moč udarca: 1,2 J
  • Prosti tek (hitrost 1): 0–1100 min−1
  • Prosti tek (hitrost 2): 0–5700 min−1
  • Največji navor: 9,9 Nm
  • Vrtanje v beton: 12 mm
  • Teža: 1,39 kg
  • Dodatno: LED svetilka, dodatni SDS-Plus nastavek za vrtalne glave

Garancija: 2 leti

Video predstavitev


Podaljšanje garancije Power X-Change

Einhell ponuja podaljšanje garancije za izdelke Power X-Change iz 2 na 3 leta in baterijo Power X-Change z 1 leta na 2 leti.

Vse, kar morate storiti je, da svoj izdelek Einhell in baterjo Power X-Change registrirate preko spletne storitve v roku 60 dni po nakupu izdelka.

Potrebna je ločena registracija za izdelek Power X-Change in baterijo Power X-Change.

Podatki za registracijo so navedeni Einhell uradni spletni strani.

einhell podaljšano jamstvo