Mastodont Baits Mastodon Baits Boilies Squid Attack 3 kg 20 mm

Mastodont Baits Mastodon Baits Boilies Squid Attack 3 kg 20 mm

Številka: 23102003
Partnerska prodaja
Squid Attack je bojli, ki je še posebej primeren za daljša potovanja in ekstremne razmere, kot so velike reke, vodna območja, jezovi in rezervoarji, kjer je treba izvažati na daljše razdalje. Celoten opis
62,90 €
Vključno z DDV
Partner: VISO TRADE

Partnerska zaloga 5+ artikli

11.4. - 13.4. predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja VISO TRADE

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 23102003

Predstavitev

Squid Attack je bojli, ki je še posebej primeren za daljša potovanja in ekstremne razmere, kot so velike reke, vodne površine, jezovi in rezervoarji, kjer je treba izvažati na daljše razdalje. Zaradi svoje največje naravnosti in daljšega časa razpadanja lahko prelisiči marsikaterega velikega. Ta vaba je preprosto magnet za velike krape. Eden najbolje prodajanih bojlijev na Češkem in Slovaškem.

Bojliji iz encimsko obdelane živalske moke in ekstraktov najvišje kakovosti z minimalno količino rastlinskih sestavin z legendarnim okusom lignjev.

Priporočilo: bojliji, ki so primerni tudi za večje in dolgotrajne kampanje krmljenja pri standardni temperaturi vode. Tako kot pri vseh bojlijih HNV je čar uspeha v rednosti hranjenja, pri čemer se število ugrizov sčasoma stopnjuje, dokler se ne izčrpajo možnosti ribolovnega območja za ta okus.

Pakiranje po 3 kg v premeru 20 mm.

Predstavitev izdelka – Boilies Squid Attack