Tako Lahko zvezek A4 za Matematiko
2,27 €

Kakovosten karo zvezek A4 primeren za predmet Matematika, z dodatno didaktično vsebino na predlistu in notranjih platnicah. Zvezek je izdelan iz 100 % recikliranega papirja brez optičnih in klorovih belil in so popolnoma okoljsko nevtralni.

Tako Lahko zvezek A4 za Angleščino
2,27 €

Kakovosten brezčrtni zvezek A4 za Angleščino. Zvezek je izdelan iz 100 % recikliranega papirja brez optičnih in klorovih belil in so popolnoma okoljsko nevtralni.

Tako Lahko zvezek A4 za Angleščino 2
2,27 €

Kakovosten zvezek A4 z dodatno didaktično vsebino na predlistu in notranjih platnicah. Zvezek je primeren za predmet Angleškega jezika. Zvezek je izdelan iz 100 % recikliranega papirja brez optičnih in klorovih belil in so popolnoma okoljsko nevtralni.

Tako Lahko zvezek A4 za Biologijo
2,27 €

Kakovosten črtni zvezek A4 primeren za predmet Biologije, z dodatno didaktično vsebino na predlistu in notranjih platnicah. Zvezek je izdelan iz 100 % recikliranega papirja brez optičnih in klorovih belil in so popolnoma okoljsko nevtralni.

Tako Lahko zvezek A4 za Fiziko
2,27 €

Kakovosten karo zvezek A4 primeren za predmet Fizike, z dodatno didaktično vsebino na predlistu in notranjih platnicah. Zvezek je izdelan iz 100 % recikliranega papirja brez optičnih in klorovih belil in so popolnoma okoljsko nevtralni.