T-Cut set za obnovo žarometov

Znamka: Naša številka: 1474079

T-Cut set za obnovo žarometov

T-Cut set za obnovo žarometov obnovi porumenele ali lažje opraskane žaromete. Vsebuje polirno pasto za žaromete, zaščitni premaz za žaromete in krpo iz mikrovlaken. Celoten opis

17.74

21 € Vključno z DDV
17,74 €
-15%

Naša številka: 1474079

Predstavitev

Opis artikla

T-Cut set za obnovo žarometov


Set vsebuje:

  • T-Cut polirno pasto za žaromete, 75 g
  • T-Cut zaščitni premaz za žaromete, 125 ml
  • Krpo iz mikrovlaken
T-Cut set za obnovo žarometov

T-Cut set za obnovo žarometov obnovi porumenele ali lažje opraskane žaromete. V setu sta posebej zasnovana polirna pasta in zaščitni premaz, ki obnovita meglene, spraskane in porumenele žaromete in povrneta kristalen izgled. Zasnovan za izboljšanje jasnosti in vidljivosti snopa tako da odstrani spraskanost in zamegljenost iz nezaščitenih, prozornih plastičnih žarometov. Z zaščitnim premazom pustita površino jasno, zloščeno in zaščiteno. Ta set ne potrebuje nobenega orodja in je idealna rešitev, da učinkovito in enostavno sami rešite poškodovane žaromete.

T-Cut zaščitni premaz odbija sončne žarke, dež in ptičje iztrebke ter zaščiti površino pred bledenjem in oksidiranjem.

Sredstvo je enostavno za nanos in ne pušča ostankov, veže se na žaromet in mu daje izjemen sijaj.

NAVODILA:

  • 1. Polirna pasta: Obdelujte po en žaromet naenkrat. Očistite žaromet s kvalitetnim avto šamponom, da bi odstranili vso površinsko umazanijo. Uporabite maskirni trak, da bi zaščitili barvo okoli žarometov. Nanesite zmerno količino izdelka na priloženo krpo in s krožnimi gibi odstranite porumenelost. Pobrišite ostanke paste s krpo.
  • 2. Zaščitni premaz: Po obdelavi s pulirno pasto poskrbite, da odstranite morebitne ostranke paste tako, da temeljito zloščite žaromet s priloženo krpo. Dobro pretresite vsebino plastenke. Nanesite manjšo količino izdelka na krpo. S krožnimi gibi nanesite zaščitni premaz na žaromet, poskrbite, da z zaščito prekrijete celoten žaromet. Uporabite lahko več sredstva ali večkraten nanos, da bi zatesnili in prekrili praske. Obrišite odvečno količino iz žarometa.

Tehnične podrobnosti

Zunanjost: popravilo in shramba
Količina: 75 g + 125 ml

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

Pozor

Pozor

  • P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda.
  • P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Zunanjost popravilo in shramba