LocoShark Pametne božične in novoletne lučke

LocoShark Pametne božične in novoletne lučke

Številka: 100042613432
Partnerska prodaja Odprodaja Novo
Pametne božične in novoletne lučke so najnovejši hit decembrske dekoracije, primerne za uporabo zunaj in notri! Gre za kar 100 LED lučk na 10m kablu, ki jih popolnoma upravljate kar preko aplikacije na svojem mobilnem telefonu. Več o vseh funkcijah teh pametnih lučk si lahko prebere… Celoten opis
39,99 €
29,99 €
-25%
Brezplačna dostava
Partner: DTM Natura

Partnerska zaloga 5+ artikli

20.4. - 21.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100042613432

Predstavitev

Pametne božične in novoletne lučke

Pametne božične in novoletne lučke so najnovejši hit decembrske dekoracije, primerne za uporabo zunaj in notri! Gre za kar 100 LED lučk na 10m kablu, ki jih popolnoma upravljate kar preko aplikacije na svojem mobilnem telefonu. Več o vseh funkcijah teh pametnih lučk si lahko preberete spodaj.

Aplikacija za nadzor vaših pametnih božičnih in novoletnih lučk vam omogoča vse klasične funkcije, kot so spreminjanje barv (na voljo več kot 16 milijonov barv!), regulacija moči svetlobe lučk in 29 vnaprej nastavljenih barvnih animacij. Zdaj pa smo jih nadgradili s še bolj naprednimi in atraktivnimi funkcijami, ki vam bodo vzele dah: sinhronizacija z izbrano glasbo (lučke utripajo glede na glasbo), kontroliranje barve in nastavitev ure (lučke se prižgejo in ugasnejo ob željeni uri).

Brezplačna mobilna aplikacija za naprave iOS in Android je zasnovana tako, da vam omogoča popolno upravljanje vaših večbarvnih božičnih lučk. Ustvarite učinke, uporabite časovnik in jih vklopite/izklopite kadarkoli želite.

Povezava Bluetooth enostavno poveže napravo z omrežjem Wi-Fi, vi pa se lahko hitro začnete igrati z nastavitvami božičnih lučk in v aplikaciji odkrivate edinstvene oblike in animacije v več kot 16 milijonih barv!

Najnovejše RGB 4,3 mm LED diode so zasnovane z ravno glavo, da še dodatno okrepijo svoje svetlobne učinke. Iz aplikacije lahko brezplačno prenesete tudi že prednaložene spektakularne učinke!

Več kompletov pametnih božičnih lučk je možno prek aplikacije sinhronizirati v skupine, pri čemer ni potrebna fizična povezava. Ustvarite čudovito vzdušje za Božič, noč čarovnic in zabave s povezovanjem večih kompletov, ki so danes na voljo po akcijski ceni!

Te pametne božične in novoletne lučke podpirajo IOT: Za enostavno uporabo sinhronizirajte svoje okraske s pametnimi napravami; te pametne božične in novoletne lučke so združljive s sistemoma Alexa in Google Assistant.

Z glasbenim senzorjem lahko Loco Christmas lights sinhronizirate z vašimi najljubšimi melodijami in predvajale vam bodo učinke, ki se bodo prilagodili vsaki skladbi posebej!

Pametne božične in novoletne lučke