Tunturi gimnastična žoga antiburst, 75 cm

Ocena: 4 2 ocen Znamka: Tunturi Naša številka: 1312056

Tunturi gimnastična žoga antiburst, 75 cm

Tunturi gimnastična žoga je odličen pripomoček za treniranje ravnotežja. Žoga prav tako poskrbi za vašo zadnjico, stegna, spodnji del hrbta in trebušne mišice. Celoten opis

22.29
4 2

22,29 € Vključno z DDV

Naša številka: 1312056

Predstavitev

Opis artikla

Tunturi gimnastična žoga Antiburst

Tunturi gimnastična žoga je odličen pripomoček za treniranje ravnotežja. Žoga prav tako poskrbi za vašo zadnjico, stegna, spodnji del hrbta in trebušne mišice. Gimnastične žoge so priporočene s strani zdravnikov, kiropraktikov, terapevtov in osebnih trenerjev. Če je vaš cilj fleksibilnost, moč ali aerobika, je gimnastična žoga prava za vas. Zraven je priložena tudi tlačilka. Na površini gimnastične žoge so natiskana slikovna navodila za vadbo.

Gimnastična žoga je primerna za vse. Dojenčke, otroke, odrasle in starostnike. Žogo lahko uporabiš po večurnem sedenju ali dolgi vožnji, ker blagodejno vpliva na tvojo hrbtenico in trtico. Pravo olajšanje je v trenutkih, ko ti ne ustreza ne sedenje, ne ležanje in ne stanje. Ta občutek še posebej dobro poznajo nosečnice, ki lahko uporabijo podobno žogo v porodni sobi. Ob „hopsanju“ na žogi lahko omiliš marsikatero bolečino.

Tunturi

Tehnične podrobnosti

Premer žoge 75 cm
Barva siva
Material Anti Burst

Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Tip Skakalna žoga