Astera Homeopatica naravna zobna krema Whitening, evkaliptus in janež, 75 ml

Astera Homeopatica naravna zobna krema Whitening, evkaliptus in janež, 75 ml

Številka: 1013107
Astera Homeopatica naravna zobna krema Whiteningje je naravna belilna zobna krema, brez fluorida, mete, SLS, parabenov, sladkorjev in umetnih barvil. Celoten opis
3,99 €
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1013107

Predstavitev

Zobno kremo lahko uporabljajo ljudje, ki živijo zdravo in naravno. Primerna je tudi za ljudi, ki se homeopatsko zdravijo. Je brez fluorida, mete, SLS, parabenov, sladkorjev in umetnih barvil. Primerno za uporabo tudi pri ljudeh, ki so občutljivi na mentol. Ksilitol, ki ga zobna krema vsebuje, preprečuje nastanek kariesa. Zobna krema s posebnim sistemom abrazivov nežno polira in beli zobno sklenino. Inovativna formula zobne kreme vsebuje minerale in aminokisline, ki poživljajo in belijo. Naravno belino zobne sklenine in zob vrača sodium bikarbonat, ki ohranja naravni pH v ustih.

Količina: 75 ml

Sestavine: sorbitol, hydrated silica, aqua, glycerin, xylitol, peg-8, aroma, limonene, sodium methyl cocoyl taurate, sodium bicarbonate, titanium dioxide, hydrolyzed pearl, potassium chloride, eucalyptol, dichlorobenzyl alcohol, xanthan gum, carrageenan, hydroxyethylcellulose, sodium saccharin.