Splat Zobna pasta Sladoled 35 ml

Splat Zobna pasta Sladoled 35 ml

Številka: 100035054078
Partnerska prodaja
Zobna pasta Sladoled je brez fluorida, učinkovito se bori proti kariesu in drobnim oblogam. Kalcijev nanohidroksiapatit (HAP) doseže, poglobi in obnovi najgloblja in najbolj poškodovana območja zobne sklenine. Inovativna komponenta LUCTATOL® se učinkovito bori proti kariesu in zobnim oblogam. Celoten opis
3,50 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

9.5. - 10.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100035054078

Predstavitev

Zobna pasta Sladoled

je brez fluorida, učinkovito se bori proti kariesu in drobnim oblogam. Kalcijev nanohidroksiapatit (HAP) doseže, poglobi in obnovi najgloblja in najbolj poškodovana območja zobne sklenine. Inovativna komponenta LUCTATOL® se učinkovito bori proti kariesu in zobnim oblogam. Gel Aloe vera deluje vlažilno in pomirjujoče ter ohranja dlesni zdrave.

Pasta ne vsebuje: SLS, triklosana, klorheksidina, agresivnih abrazivnih snovi, alkohola, rafiniranih naftnih derivatov. Primerna je za otroke vseh starosti in za odrasle. Kako uporabljati:

Na zobno ščetko nanesite majhno količino zobne paste in jo očistite vsaj dvakrat na dan.

Naš nasvet: Izberite med drugimi izdelki za nego zob.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.