Splat Zobna čistilna pena s kalcijem za otroke 50 ml

Splat Zobna čistilna pena s kalcijem za otroke 50 ml

Številka: 100050446447
Partnerska prodaja
Kalcijeva pena za čiščenje zob za otroke se uporablja ves dan in po vsakem obroku. Z dozatorjem se tekočina pretvori v fino peno, ki omogoča porazdelitev majhnega odmerka pene po ustni votlini. Majhni mehurčki prodrejo na težko dostopna mesta, kjer se držijo zobne obloge in umazanija. Celoten opis
7 €
6,20 €
Partner: Vivantis

Partnerska zaloga 5+ artikli

25.4. - 26.4. predvidena dostava na dom
 

Številka: 100050446447

Predstavitev

Kalcijeva pena za čiščenje zob za otroke se uporablja ves dan in po vsakem obroku. Z dozatorjem se tekočina pretvori v fino peno, ki omogoča porazdelitev majhnega odmerka pene po ustni votlini. Majhni mehurčki prodrejo na težko dostopna mesta, kjer se držijo zobne obloge in umazanija. Pena vsebuje bioaktivni organski kalcij za pravilno tvorbo sklenine. Edinstveni patentiran kompleksni sistem mlečnih encimov LUCTATOL® (laktoferin, laktoperoksidaza) v kombinaciji z japonskim sladkim korenom zagotavlja zaščito pred bakterijami, podpira naravno odpornost ust, zmanjšuje nastajanje zobnih oblog za 96% in uničuje bakterije, ki povzročajo propadanje zob. Idealno sredstvo za potovanje, v šolo ali vrtec, kadar nosite ortodontske aparate ali kjer je uporaba zobne paste in zobne ščetke težka. Brez fluorida.Kako uporabljati:Po potrebi injicirajte v usta in sperite usta 5–10 sekund. Potem izpljuni. Ne izpirajte z vodo.Naš nasvet: Izberite med drugimi izdelki za nego zob.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine.